Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Un artist Pixar ajuta Facebook sa-si faca emoticoane

Tags: emoticoane facebook, pixar, facebook,

Utilizatorii gigantei retele vor putea in curand sa-si exemplifice trairile cu ajutorul unui set nou nout de emoticoane care va fi creat la comanda de un artist al celebrului studio Pixar, relateaza thinkdigit.com.
Emoticoanele sunt si au fost o parte importanta a comunicarii virtuale, suplinind gestica si mimica. Simtind ca este mult de imbunatatit la acest capitol, Facebook a apelat la Matt Jones de la Matt Jones – story artist la Pixar si Dacher Keltner – psiholog la UC Berkeley. Cei doi trebuie sa stabileasca cele mai potrivite figuri pentru a transmite cate mai multe sentimente. 
 
Matt Jones are o experienta indelungata in aplicarea de expresii unor animale si obiecte la Pixar si a inceput deja sa lucreze independent la acest proiect, imaginea din stanga sus fiind o mostra semnificativa. 
 
Pe langa desenele efective, Matt Jones incearca sa gandeasca modul in care aceste figuri pot fi transpuse in trei dimensiuni. Sunt luate in calcul si cateva elemente de animatie. 
 
Nu se stie inca cand va avea loc lansarea proiectului, dar Facebook a inceput deja sa testeze bara cu “starea” utilizatorului, pentru a-I permite acestuia sa include emoticoane in actualizarea starii sale. Aceasta mutare este menita a creste gradul de implicare, mai ales ca utilizatorii vor putea alege din categorii precum sentimente, citesc, ascult, beau sau mananc. Uite mai jos cam cum va arata:



Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016