Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Yahoo isi concediaza directorii prin telefon

Tags: yahoo, carol bartz, concediere, microsoft

Unul dintre directorii executivi ai Yahoo, Carol Bartz, este de domeniul trecutului. Oficialii de la Yahoo au confirmat zvonul si au si emis un comunicat de presa in acest sens. Tim Morse, directorul financiar, va fi interimar, pana cand consiliul director va alege un inlocuitor.
Actiunile companiei au crescut deja cu peste 6% in cateva ore dupa aflarea vestii, validand faptul ca Wall Street nu avea o parere prea buna despre "Bartz".
 
Bartz le-a trimis catorva angajati un mesaj de pe iPad, confirmand ca Roy Bostock a concediat-o prin telefon:

"Imi pare foarte rau sa va spun ca tocmai am fost concediata prin telefon de Presedintele Consiliului Yahoo. A fost placerea mea sa lucrez cu voi si va doresc toate cele bune.
Carol"
 
Bartz a fost vizata pentru inlocuire de ceva vreme, din cauza performantei scazute a companiei de cand ea a preluat functia de CEO la inceputul anului 2009, consiliul director declarand inca de la inceputul verii ca ii cauta inlocuitor.
 
Saptamana trecuta, o sursa apropiata companiei, a numit-o "ghinionista", spunand ca trebuie sa plece. Bartz a dat vina pe echipa de vanzari de la Yahoo pentru venitul mic din reclamele afisate, dara, de fapt, ea a ezitat sa prezinte situatia reala, care este mult mai grava decat a lasat ea sa inteleaga. Anterior, Bartz a recunoscut si faptul ca afacerea in domeniul cautarii pe care a semnat-o cu omologul ei de la Microsoft, Steve Ballmer, nu a dat nici ea roade conform asteptarilor.

Motivul pentru care Bratz a fost concediata prin telefon
 
Da, pare incredibil de crud, de lipsit de onoare chiar. Dar, Kara Swisher, cea care a dat prima vestea in AllThingsD, are o explicatie mai lumeasca: "Se pare ca Bartz era intr-un avion spre Coasta de Est, in timp ce Bostock venea inspre Vest, asa ca nu exista nicio sansa ca cei doi sa se intalneasca fata in fata".
 
In aceste situatii, odata ce consiliul s-a decis ca CEO-ul sa plece, bandajul trebuie desfacut cat mai repede, sa existe scurgeri de informatii. Telefonul a fost singura solutie viabila.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016