Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cumparaturile viitorului: Cosul care vorbeste cu tine

Tags: cos de cumparaturi, cumparaturile viitorului, microsoft kinect

Whole Foods Market, unul din cei mai mari retaileri de alimente organice din lume, doreste sa ne arate cum ar putea arata cumparaturile viitorului, multumita unui nou cos de cumparaturi realizat cu ajutorul sistemului Microsoft Kinect si a unei tablete Windows 8.
Cum functioneaza sistemul? Este simplu: creati lista de cumparaturi si o uploadati in sistem, apoi va plimbati prin magazin, fiind urmat de cosul de cumparaturi, care se poate deplasa singur. Atunci cand asezati produse in cos, tableta scaneaza codurile de bara, astfel eliminandu-le unul cate unul din lista de cumparaturi.
 
In cazul in care ati pus in cos un produs gresit, sistemul va alerteaza. De exemplu, in materialul video veti vedea cum sistemul recunoaste ca pastele respective contin gluten, iar utilizatorul doreste paste fara gluten. De asemenea, sistemul stie cand ati terminat de adaugat toate produsele din lista, si va anunta in consecinta.
 
Si probabil cea mai utila functie este aceea ca, la sfarsitul cumparaturilor, sistemul va spune cat trebuie sa platiti si va extrage automat banii din cont, nemaifiind nevoie sa stati la coada la casa de marcat. Sistemul reuseste intr-adevar sa simplifice experienta cumparatorului si sa reduca semnificativ timpul petrecut in magazin.
 
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016