Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Invata cum sa vinzi mai bine

Tags: vanzari, workshop-ul excelenta in vanzari, rentrop & straton, training, marketing, alex dinu

Lumea a devenit din ce in ce mai competitiva si, pentru a supravietui si progresa, aveam nevoie sa intelegem ce inseamna cu adevarat a vinde. In acest scop, va oferim sansa de a participa la "Workshop-ul Excelentei in Vanzari", organizat pe 10 decembrie 2011 de Rentrop & Straton, Grup de Editura si Consultanta in Afaceri, numarul unu in Romania in training-urile de specialitate.
Veti avea sansa de a afla totul despre strategii de marketing, tehnici de fidelizare, comunicarea in vanzari, tehnici si strategii de manipulare si negociere. Este vorba despre un modul compact de interactionare pe parcursul a opt ore de practica.
 
 
Daca pana acum ati vandut intuitiv, in urma cursului pe care vi-l propunem (Workshop-ul Excelentei in Vanzari), veti trece din categoria amatori la profesionisti, reusind GARANTAT sa va dezvoltati abilitatile necesare pentru pregatirea, gestionarea si finalizarea cu succes a oricarei situatii de vanzare.
 
Pe 10 decembrie 2011, la sediul Rentrop & Straton, 12 persoane vor avea sansa de deprinde cum sa comunice cat mai eficient in vanzarea B2B, dar si in cea B2C sau cum sa reuseasca sa-si creasca vanzarile cu cel putin 27%.
 
 
In plus, un trainer eficient, organizat si sarmant va va oferi exemplul personal de succes si va va deschide usa mintii insore secretul relatiei perfecte cu toti clientii.
 
Ce veti sti la finalul cursului?
 
- veti sti sa comunici usor, clar si concis;
 
- va vei imbunatati abilitatile de comunicare si relationare cu clientii;
 
- veti avea mereu o atitudine pozitiva fata de voi insiva/ inseva si fata de clienti;
 
- veti intelege importanta ascultarii active, a comunicarii nonverbale, verbale si paraverbale si veti invata tehnici specifice acestora;
 
- veti sti sa faceti diferenta intre caracteristicile si beneficiile produselor;
 
- veti fi capabili sa folositi afirmatii prin care sa treziti interesul clientului pentru produs;
 
- veti sti cum si cand sa treceti la actiune pentru finalizarea vanzarii;
 
si multe altele.
 
 
Autor: Marketingportal


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016