Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Participa si tu la Workshopul Excelentei in Vanzari Editia Nr. 3

Tags: workshop vanzari, training vanzari, cum sa vinzi cu succes, curs vanzari

"Nu pot sa exprim in cuvinte cat de bine m-am simtit. Am invatat atat de multe lucruri. Am plecat incarcata cu energie pozitiva si cu convingerea ca orice se poate, daca vrei si esti dispus sa inveti sa faci lucrurile corect. Nu am realizat cand au trecut cele 8 ore"...
..."De apreciat este faptul ca ai structurat foarte bine agenda de lucru folosind acele minunate joculete. Cred ca daca seminarul s-ar fi desfasurat ca o prezentare in care doar tu vorbeai, cu siguranta noi "auzeam, fara sa ascultam". Faptul ca ne-ai antrenat sa fim o echipa, sa lucram impreuna, desi nu ne cunosteam, a fost cea mai frumoasa si placuta experienta, din care am invatat lucruri pe care cu siguranta nu le vom uita, deoarece am participat activ la fiecare situatie creata".

Asta a declarat doamna Gina Ion, Asistent Director Vinzari Supreme Group , imediat dupa ce a participat la editia a doua a Workshopului Excelentei in Vanzari.

Vino si tu la cel mai interactiv training esential in vanzari !

Inscrie-te acum aici: workshopvanzari.rs.ro

Totul despre strategii de marketing, tehnici de fidelizare, comunicarea in vanzari, tehnici si strategii de manipulare si negociere.
8 ore de practica in care vom afla impreuna totul despre cum putem vinde mai bine.

Prin intermediul acestui curs vom afla impreuna cine sunt clientii nostri, cum trebuie abordat fiecare in parte, care sunt nevoile fiecaruia dintre ei, ce si mai ales cum trebuie sa le vindem, cum le asiguram serviciile postvanzare, cum le vindem mai mult, cum ii facem sa ne recomande mai departe si multe alte lucruri practice din domeniile : vanzari, negociere, comunicare, customer care, managementul timpului, marketing, stabilirea obiectivelor.

WORKSHOPVANZARI.RS.RO

Asta pentru ca cel mai important lucru este ca tu sa primesti raspuns direct la ceea ce te intereseaza.
 
Trainingul este, prin excelenta, practic, interactiv. Vom folosi metode moderne de training, studii de caz, exemple reale, vom face role playuri, vom invata impreuna distrandu-ne si fara efort. Punem accent pe interactivitate, iar rezultatele se vor vedea imediat.

Mai multe detalii gasiti accesand acest link:
WORKSHOPVANZARI.RS.RO

Autor: Alex Dinu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016