Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Apple a anuntat data de lansare pentru iPad 3

Tags: ipad 3, apple, lansare, ios

iPad 3 va fi lansat pe data de 7 martie, la San Francisco, potrivit apple.com. Noul iPod 3 este in viziunea celor de la Aatma Studio, ecranul tabletei revolutionare are afisaj din rama in rama, dar contine si o aplicatie care poate realiza holograme 3D.
Noul gadget va incorpora un procesor quad-core de ultima generatie, o camera foto si un display imbunatatite fata de versiunea precedenta.
 
In ceea ce priveste sistemul de operare, Apple va lansa si o actualizare a software-ului iOS. Referitor la spatiul de stocare, iPad 3 va beneficia si de suport pentru card SD.
 
Una dintre suprize consta in faptul ca doua tablete se pot “completa” una pe cealalta, comunicand prin Wi-Fi. Nu au rama neagra, iar acest lucru produce o iluzie la nivelul ochiului uman. Display-ul acestei tablete este de 2560 x 1140 pixeli.
 
ipad3

Dupa lansarea din 7 martie din San Francisco, va urma lansarea din Marea Britanie, planificata pentru sfarsitul lunii.

Vezi mai jos cum arata noul iPad 3

 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016