Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Apple a lansat noul iPad

Tags: apple, noul ipad, tablete

Asa cum era anuntat, Apple a lansat ieri a treia generatie a celei mai populare tablete din lume. Contrar asteptarilor, tableta nu se numeste iPad 3 sau iPad HD, ci doar "iPad".

Noul iPad vine la pachet cu cateva upgrade-uri, cel mai important fiind display-ul retina cu incredibila rezolutie de 2048 x 1536 de pixeli, adica o rezolutie de patru ori mai mare fata de modelul precedent, iPad-ul devenind astfel cea mai avansata tableta din acest punct de vedere.

Tableta integreaza de asemenea o camera iSight mult mai performanta, de 5 megapixeli, dar si un procesor A5x quad-core cu grafica integrata, ce ofera o performanta dubla fata de iPad 2.

Noul iPad dispune de conectivitate 4G si de o noua versiune a sistemului de operare iOS, care aduce cu sine mai multe imbunatatiri: functia Personal Hotspot, o functie de dictare vocala in patru limbi, sau aplicatia de stocare in cloud iTunes.

Iata si prima reclama pentru noul iPad, care promoveaza in primul rand display-ul ultraperformant. "Atunci cand un ecran este atat de performant, culorile sunt mai vibrante. Cuvintele se vad cu o claritate incredibila si totul este mai stralucitor", spune vocea din reclama.



Tableta urmeaza sa fie lansata pe 16 martie in Statele Unite, Marea Britanie, Canada, Germania, Franta, Elvetia, Hong Kong, Singapore, Australia si Japonia, urmand sa ajunga si in Romania pe 23 martie. In Statele Unite, pretul de baza porneste de la $499 pentru versiunea WiFi de 16GB.

Screen Shot 2012 03 07 at 10.22.34 AM 520x291 Apples new iPad: 264PPI Retina display, A5X with quad core graphics, iSight, 5MP camera, 4G LTE, March 16th from $499

Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016