Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Samsung renunta la Android. Ce trebuie sa stie toti utilizatorii

Tags: samsung android, patente samsung, patente apple, apple si samsung, tablete samsung, preturi samsung

Procesul privind patentele dintre Apple si Samsung a dus la dezvaluirea unor documente interne care arata cum gandeste fiecare companie despre competitie.
Conflictele dintre cele doua rivale din domeniul tehnologiei, Apple si Samsung, au crescut de la un an la altul, iar procesul privind patentele dintre cele doua companii a dezvaluit detalii interesante, din care reies parerile fiecarui retailer despre competitorul sau.

Samsung a divulgat zilele trecute un document realizat de o echipa de vanzari a Apple, care arata ce gandeste creatorul iPhone despre concurenta sa directa cu Android, iar saptamana aceasta Apple a dezvaluit ca vanzarile de tablete Samsung au fost cu mult mai mici decat a anuntat compania.

Documente interne au dezvaluit modul in care Samsung studiaza nu doar Apple, ci si alti producatori de dispozitive Android si chiar Google, scrie Business Insider.

Analistul Daniel Eran Dilger detaliaza documentele scrise in 2011 si 2012:

- Principala preocupare a Samsung era sa incetineasca cresterea Apple, in documente scriind ca ”succesul viitor depinde de amortizarea Apple”.

- Samsung nu a considerat HTC si alti producatori de dispozitive Android ca fiind aliati.

- Principalele probleme interne ale Samsung erau brandul slab si calitatea proasta. Pentru a evientia aceste lucruri, documentele arata ca doar in 2011 au fost peste 30 de lansari intarziate ale unor produse Samsung.

- Desi telefoanele Galaxy s-au remarcat datorita sistemului Android, compania a planuit de cativa ani sa renunte la acesta pentru propriul sistem de operare cat mai curand posibil.

Ultimul punct ar putea avea un impact incredibil pe piata telefoanelor inteligente. Samsung are cele mai mari vanzari si profituri printre utilizatorii Android, si este probabil singura companie capabila sa dezvolte un competitor pentru Android si iOS, scriu de asemenea jurnalistii de la Business Insider.

Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016