Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Apple sau Samsung? In favoarea cui a intervenit guvernul american?

Tags: marketing, apple, samsung, brevete, drepturi de autor

Guvernul Statelor Unite intervine pentru a patra oara intr-o decizie de arbitraj a Comisiei Internationale de Comert (international Trade Commission – ITC), invalidand decizia comisiei care a interzis importul modelelor iPhone4 si iPad 2 3G, in urma unei actiuni intentate de Samsung Electronics, relateaza Bloomberg.
Samsung Electronics sustinea ca produsele Apple incalca o serie de brevete ale unor tehnologii. Insa Michael Froman, desemnat de presedintele Barack Obama sa evalueze cazul, a anuntat ca interdictia e importul iPhone 4 si iPad 2 3G din China este nefundamentata, deoarece brevetele se refera la tehnologii fundamentale pentru functionarea dispozitivelor mobile
 
Decizia administratiei Obama ar putea descuraja viitoareke litigii dintre cele doua companii pe drepturile de proprietate intelectuala pe diverse tehnologii, ceea ce nu ar fi putin lucru, avand in vedere ca Apple si Samsung se judeca in 30 de tari, pe 5 continente. 
 
Purtatorul de cuvant al Apple Kristin Huguet a declarat ca grupul saluta decizia administratiei americane.
 
Reprezentantii Samsung s-au aratat dezamagiti de hotarare.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016