Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Campanie neconventionala la metroul bucurestean: Mountain Dew Adrenaline si iluzia prapastiei

Tags: mountain dew adrenaline, lansare mountain dew, stickere, prapastie, pepsico

E drept ca am facut pasi importanti pe drumul eficientei si a bunului gust si e drept ca avem idei creative si executii de calitate, insa productiile publicitare romanesti merg pe o croiala clasica, cuminte, conventionala. Asa ca nu e de mirare faptul ca o campanie precum cea a Mountain Dew Adrenaline are darul sa ne bulbuce ochii a uimire si sa ne smulga de pe buze un „uauu” prelung.
Pentru a-i face intrarea pe piata din Romania asa cum se cuvine, PepsiCo i-a pregatit brandului sau Mountain Dew Adrenaline o lansare spectaculoasa. Afara de spotul TV, bannere si printuri, campania cuprinde stickere cu o pictura anamorfica amplasate in statiile de metrou bucurestene.    
 
Creatie a Graffiti BBDO in colaborare cu New Folder Studio, pictura anamorfica prezinta imaginea unei prapastii vazute in perspectiva, creand iluzia uneia reale. Marea provocare a campaniei a fost de a realiza o ilustratie realista care sa functioneze tridimensional si sa poata fi totodata livrata pentru printuri in locatii diferite. Stickerele inedite sunt insotite de automate de unde poate fi achizitionata bautura energizanta.

 

"Imaginea prapastiei a fost deformata in perspectiva tinand cont  de o inaltime medie a privitorului de 1.75, de dimensiunile diferite ale locatiilor si de alte elemente pe care le-am integrat. In cazul Unirii, am luat in calcul cele 2 vending machines pe care le-am legat de insula stancoasa din mijloc prin poduri subrede, dand astfel posibilitatea trecatorilor sa ajunga pe insula si sa se fotografieze intr-un decor cel putin neobisnuit. A fost o premiera pentru noi genul acesta de lucrare, in care am calculat, proiectat si am combinat tehnica 3D cu retouching + ilustratie si cu fotografii din banca noastra de imagini", a explicat pentru IQads Dan Vezentan (Creative Partner, New Folder Studio). 
 
Pe TV, lansarea Mountain Dew Adrenalin s-a realizat printr-un spot TV cu un tanar care face parkour, iar in online brandul comunica prin intermediul site-ului adrenaline-md.ro si a paginii de Facebook.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 2 comentarii

Radu Rapeanu 21-Sep-2012 16:08:49
Cand esti aici: adica pe punctul de a sari din avion sau de a-i desface unei tipe sutenul - traieste - adica bea un Adrenaline.

Cu alte cuvinte: cand te-ai saturat - mananca. cand esti intr-o barcuta din guma de mestecat plutind pe un rau de ciocolata - ia un baton cu CIOCOLATA.

Eu cred ca cineva a incurcat conceptele....
radu 23-Apr-2012 15:26:44
am vazut si eu stickerele sunt ft tari, au si concurs pe pagina de facebook adrenaline romania, daca te pozezi cu ele, poti castiga un bax de adrenaline MD!!

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016