Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce afaceri sa NU demarezi in 2013

Tags: afaceri 2013, afaceri de succes pentru 2013, deschiderea unei noi afaceri

Esti un tanar antreprenor la inceput de drum? Te gandesti sa incepi noul an cu chef de munca si sa pui pe picioare o afacere care sa-ti aduca profit si cu care sa nu irosesti timpul inutil?
Daca te gandesti sa deschizi o noua afacere trebuie sa stii de la inceput ca succesul nu este intotdeauna garantat. Evident, chiar si marile companii au dat macar o data gres pana sa ajunga faimoase sau chiar si dupa aceea.
 
Daca nu vrei sa incepi cu stangul noul an scoate-ti din cap idee de a deschide una dintre urmatoare afaceri:
 
1. Librarie
Revino-ti la realitate! Traim in era tehnologiei, ai uitat? In anul 2012 oamenii au inlocuit cartile traditionale cu cele electronice, probabil le considera mult mai "comode", dar si mai atractive. O idee buna este sa te gandesti sa iti faci o afacere care sa se ocupe de vanzarea cartilor electronice, insa ai grija sa te ocupi doar de o anumita nisa.
 
2. Internet cafe
Vorbesti serios? Chiar ti-a trecut ideea asta prin cap? Cine crezi ca nu are acasa internet in ziua de astazi? Sa nu mai vorbim despre faptul ca majoritatea cafenelelor, pub-urilor si restaurantelor au deja Wi-fi gratuit, unde oamenii pot merge atat sa ia masa si sa isi bea cafeaua, cat si sa lucreze pe internet.
 
3. Companie de telefonie
Chiar crezi ca vei face fata gigantilor de telefonie existenti de atatia ani? Gandeste-te ca piata smartphone-urilor se extinde de la o zi la alta, iar o idee buna este sa iti deschizi un butic in care sa vinzi accesorii pentru telefoane inteligente: incarcatoare, casti, huse, carcase, etc.
 
4. Restaurant
Te-ai interesat de toate actele si formalitatile de care ai nevoie inainte de a deschide un restaurant? Sunt exagerat de multe si sa nu luam in calcul inspectiile periodice, amenzile, rata demisiilor si concedierilor din acest domeniu. Gandeste-te la o idee originala, pentru ca restaurantele clasice apar peste noapte la orice colt de strada.
 
5. Agentie de turism
Concurenta este mare in acest domeniu, gandeste-te doar la numarul agentiilor care activeaza online. Poti sa inlocuiesti aceasta idee cu o mica institutie care organizeaza vacante de lux in locuri exotice. Trebuie sa fii unic, iar atunci cand oamenii au nevoie de ceva, sa stie ca la tine trebuie sa apeleze.

Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016