Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 5 YouTube

Tags: top, youtube, lady gaga, pamant, ray william jhonson, jennifer lopez

Va intereseaza care este continutul video cu cele mai multe accesari pe YouTube saptamana trecuta? Va oferim in continuare topul primelor cinci filmulete, cu vizualizari ce depasesc uluitorul numar de patru milioane.
Topul este realizat pe baza YouTube Trends, o optiune lansata de YouTube pentru a reda ultimele tendinte in cadrul comunitatii sale.
 
Asadar, ce-a innebunit lumea saptamana asta?
 
#5 - #1 Fan (4.262.085 accesari)
 
Ray William Johnson nu dezamageste nici acum si reuseste sa faca spectacol dintr-un filmulet penibil al unui barbat care se declara fanul numarul unu al lui Lady Gaga.

#4 – Momentul penibil in care... (4.651.211 accesari)

V-a interesat vreodata sa faceti o inventariere a momentelor penibile? De exemplu, suntem la o petrecere, muzica e data tare, iar noi impartasim o experienta ciudata cu voce tare, pentru a ne face auziti. Muzica se opreste insa tocmai cand noi zbieram un cuvant interzis minorilor…

 
Imagini suprinse de Statia Spatiala Internationala in timp ce orbita Pamantul, noaptea.
 
#2 - Gabe William Johnson (5.928.683 accesari)
 
Ray William Johnson ii lasa locul prietenului sau Gabriel care vrea sa ne convinga ca rusii stiu cel mai bine sa se distreze.

#1 - Jennifer Lopez – Papi (9.127.688 de accesari)

Jennifer Lopez continua seria videoclipurilor in care joaca rolul unei femei fatale. Nu conteaza ca melodia nu e senzationala, publicitatea pe care si-a castigat-o dupa aparitia la American Idol si dupa divortul de Marc Anthony.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016