Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Trebuie sa faci aceste schimbari la inceputul anului

Tags: relatii interpersonale, sanatate fizica, schimbari la inceputul anului, modificari 2013

La inceputul fiecarui an avem tendinta de a ne uita revoltati in trecut intrebandu-ne unde s-au dus timpul si banii pe care i-am investit pe tot parcursul anului. De cele mai multe ori, uitam sa ne gandim la bunele intentii cu care am inceput anul care tocmai s-a incheiat.
Cu toate ca suntem dezamagiti de noi atunci cand incepe un an nou, deoarece suntem de parere ca nu am reusit sa realizam prea multe in anul care a trecut, nu facem altceva decat sa ne continuam obiceiul de a visa la inceput de an si sa fim dezamagiti la sfarsit. Este o monotonie care ne da uneori satisfactii, insa de cele mai multe ori ne deprima.

Iata patru schimbari pe care ar trebui sa le facem la inceput de an, pentru a iesi din aceasta monotonie:

1. Fizic

Fa ceva care sa iti imbunatateasca sanatatea fizica. In loc sa petreci o jumatate de ora stand in fata televizorului, incearca sa faci cateva exercitii fizice. Fa-ti un obicei din aceste exercitii si vei realiza mai tarziu ca va deveni un obicei. Mai mult decat atat, in loc sa astepti liftul atunci cand te indrepti spre birou urca pe scari sau poti recurge la banalele plimbari prin parc. La inceput vei crede ca este inutil, insa in cele din urma vei observa cate avantaje poti avea de pe urma acestor actiuni minore.

2. Emotional

Este vital sa ne irosim energia emotionala intr-un mod pozitiv. In fiecare zi ne intalnim cu situatii si cu persoane care nu fac altceva decat sa ne incarce cu energie negativa. Incearca sa adopti o atitudine cat mai pozitiva si nu te lasa influentat de catre nimeni. In ziua de astazi intalnim peste tot vampiri energetici care nu fac altceva decat sa ne induca o stare de discomfort.

3. Mental

Mintea este asemenea unui muschi care are nevoie de exercitii la randul sau. Poti invata cate un lucru nou in fiecare zi? Nu conteaza, daca este un lucru mic, insa este foarte important sa deprinzi aptitudinea de a invata cea nou in fiecare zi. Indiferent daca este vorba de un cuvant pe care l-ai gasit in ziar sau de un nou program de pe tableta ta, trebuie sa iti exersezi in fiecare zi aceasta capacitate.

4. Relatii interpersonale

Indiferent daca esti la serviciu sau pur si simplu te duci la cumparaturi, peste tot intri in contact cu diverse persoane. Invata sa iti faci prieteni peste tot pe unde mergi. Pentru a fi o persoana cat mai sociabila nu trebuie sa faci decat cateva lucruri simple precum: nu adopta o atitudine aroganta sau negativa, fii deschis oricarui subiect pe care cel cu care vorbesti il propune si mai ales invata sa nu etichetezi persoanele sau sa le judeci dupa aparente.


Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016