Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Violenta condamnata printr-o campanie perversa

Tags: bulgaria, violenta impotriva femeilor, fashion,

Opinia publica din Bulgaria, dar si cea internationala este socata de campania intitulata „Victimele frumusetii” promovata de revista bulgareasca “12”, informeaza Daily Mail. In imaginile considerate „perverse” si „deranjante” apar mai multe fotomodele superbe desfigurate de lovituri, arse sau taiate pe fata.
Instantaneele au fost realizate de Vasil Germanov si prezinta sase femei frumoase cu urme ale violentei pe chip sau gat adaugate prin Photoshop. Revista a postat o avertizare privind violenta pozelor, nerecomandate cardiacilor sau copiilor sub 16 ani, scrie cotidianul britanic.

“Avand in vedere avantul pe care l-a capatat violenta in relatiile dintre adolescenti, acest act pervers etalat ca arta este deranjant”, a declarat Alison Meldrum, de la asociatia Standing Together.

Exista si voci care apreciaza valoarea artistica a pozelor, desi majoritatea spun ca sunt doar o incercare de a transforma violenta impotriva femeilor in trend fashion: “In opinia mea, ceea ce vor să transmita este ca o femeie poate fi in continuare frumoasa, chiar daca are o cicatrice”. La aceasta concluzie indeamna si cochetaria modelelor care, in afara de oribile rani cu care sunt isnemnate, poarta haine couture si sunt machiate impecabil.







 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016