Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

YouTube a implinit 7 ani si e mai popular ca niciodata

Tags: youtube, video-sharing, ray william johnson, clipuri video, vizitatori, abonati, canale

Cu ocazia aniversarii frumoasei varste de 7 ani, YouTube le-a pregatit fanilor cateva informatii interesante. Cum ar fi faptul ca 72 de ore de continut video sunt urcate pe site in fiecare minut sau ca numarul abonatilor a crescut cu 50 de procente in ultimul an.
YouTube se afla intr-o continua transformare, in incercarea de se concentra mai mult asupra canalelor, care aduc platformei atat vizitatori, cat si abonati noi.

Cel mai popular si vizionat canal de pe site este cel al lui Ray William Johnson. Clipurile acestuia au fost vizionate de 1,7 miliarde de ori si canalul sau are 5,4 milioane de abonati.
 
Cu doar cateva saptamani in urma, stirea ca pe YouTube sunt urcate 60 de ore de continut video pe minut facea senzatie pe internet, iar acum numarul a ajuns la 72 de ore urcate pe minut. Ceea ce demonstreaza cat de repede creste site-ul.
 
Cu toate acestea, platformei de video-sharing nu ii va fi usor sa tina piept tuturor competitorilor sai, cum ar fi Vimeo sau Ustream. Facebook reprezinta o alta amenintare pentru YouTube, reteaua de socializare inregistrand o crestere semnificativa a continutului video urcat pe site.
 
In cadrul CES (Consumer Electronics Show) de anul acesta, vice-presedintele YouTube, Robert Kyncl, a prezis ca in urmatorii 10 ani, 75 la suta din canale se vor naste pe internet si 90 la suta din traficul web va fi generat de continut video.
 
YouTube a fost lansat in anul 2005, intr-un garaj. Iata noul clip video postat pe blogul oficial YouTube care infatiseaza intreaga istorie a platformei de video-sharing, de la inceputuri pana in prezent.
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016