Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa-i dai peste nas lui Google: dezactiveaza Istoricul web

Tags: google, istoric web, politica de confidentialitate, gmail

Poate ati auzit sau nu ca Google se pregateste sa integreze o noua politica de confidentialitate incepand cu 1 martie 2012. Noua politica urmareste sa uniformizeze intregul continut, acordand gigantului IT dreptul de a aduna laolalta toate informatiile pe care acesta le detine despre dumneavoastra, din toate conturile Google: Google+, YouTube, Gmail, Google Search, etc.
Noua politica de confidentialitate se va aplica in mod retroactiv, adica va afecta toate datele colectate de Google despre dumnevoastra in trecut, precum si toate informatiile pe care urmeaza sa le adune pe viitor.
 
Pe scurt, prin intermediul noii politici, intregul Istoric web Google, adica toate site-urile pe care le-ati accesat si toate cuvintele pe care le-ati cautat prin motorul de cautare, vor fi combinate cu celelalte informatii pe care Google le detine deja despre dvs., din celelalte conturi, precum Gmail, Google+, si asa mai departe.
 
In cazul in care nu doriti ca Google sa aiba acces la istoricul dumneavoastra web si doriti sa va protejati datele personale de acum inainte, va trebui mai intai sa stergeti intregul istoric de cautare din Google si sa nu mai permiteti inregistrarea acestuia pe viitor.
 
Iata cum puteti sterge acest istoric: mai intai, logati-va in contul Google si accesati pagina Istoricului Web. Dati click pe butonul Eliminati tot Istoricul web. Apoi dati click pe OK pentru a confirma alegerea. Astfel, veti sterge intregul istoric web de pana atunci si, de asemenea, veti intrerupe inregistrarea acestuia pe viitor.
 
Asta nu inseamna ca Google nu va mai aduna informatii despre dumneavoastra atunci cand efectuati cautari in Google Search. Pentru a interzice complet acest lucru, ar trebui sa blocati complet cookie-urile Google. Totusi, dezactivarea istoricului web nu va mai permite ca Google sa foloseasca informatiile colectate despre dvs. pentru crearea de reclame targetate si va permite ca datele sa fie partial trecut in anonimat dupa 18 luni (in cazul in care istoricul web este activ, Google va pastra datele privind cautarile efectuate pentru o perioada nelimitata de timp).
 
Daca alegeti sa dezactivati Istoricul web, Google va va face in continuare sugestii privind cautarile efectuate, insa nu veti mai primi sugestii personalizate bazate pe cautarile anterioare.
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.29 din 5 - 7 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 2 comentarii

gbacau 28-Feb-2012 07:34:01
Multumesc, interesante si de mare ajutor informatiile dv!
Felix 27-Feb-2012 13:46:19
Din 9 aprilie 2012, noul motor de cautare WAZZUB va oferi 50% din profituri, utilizatorilor!!! Pentru aceasta trebuie doar sa va inregistrati. Inscrierile se fac doar pana pe 9 aprilie 2012, numai pe baza de invitatii de la alte persoane inscrise deja. Cei interesati pot accesa linkul-invitatie de mai jos pentru inscriere: (link-ul trebuie copiat intr-un fisier word, dupa care trebuie accesat cu Ctrl + Clic pe link)
http://signup.wazzub.info/?lrRef=f68b592f

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016