Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele mai dorite noi extensii de domenii de Internet

Tags: internet, icann, domenii, extensii

Este bataie pe extensii noi de cand ICANN (The Internet Corporation for Assigned Names and Numbers), compania responsabila cu alocarea numelor si numerelor pe Internet,unfel de organ de reglementare, deci, a anuntat, in ianuarie, ca va permite si alte extensii ale domeniilor de Internet, pe langa deja celebrele „.com”, „.org” sau cele specifice fiecarei tari in parte, scrie livescience.com.
Compania Sedo, cea mai mare piata a domeniilor de Internet din lume, ne spune si care sunt cele mai dorite extensii din noua generatie: pe primul loc se situeaza extensia ‚. shop’, care ar urma sa fie atribuita magazinelor online. Pe urmatoarele locuri dam peste: ‚.web’, ‚.site’, ‚.music’, ‚. hotel’, ‚.one’, ‘.blog’, ‘.eco’, ‘. sport ’ si ‘.love’. 
 
Studiul a fost realizat pe un esantion de 2.000 de firme care au depus cereri pentru obtinerea noilor extensii.
 
Obtinerea noilor extensii nu va fi nicidecum ieftina: taxa de inscriere va fi de 185.000 de dolari, la care se adauga alti 25.000 de dolari pe an. In plus, extensiile pentru care vor exista mai multi doritori ar putea fi scoase la licitatie, acest lucru insemnand costuri suplimentare, conform Sedo. In calcularea pretului unui domeniu, se iau in calcul numarul de cautari pe Google cu respectivul cuvant-cheie, costurile per clic estimate ale reclamelor online care includ domeniul sub forma de cuvant cheie si numarul de domenii .com inregistrate care includ domeniul la sfarsitul cuvantului cheie, cum ar fi MyShop.com comparat cu My.Shop.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016