Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cine e interesat sa cumpere Yahoo!

Tags: yahoo!, jack ma, china, alibaba

Jack Ma, fondatorul si directorul executiv al gigantului e-commerce chinez Alibaba este extrem de interesat sa cumpere Yahoo! in cazul in care i se ofera posibilitatea si a avut deja discutii cu alti potentiali cumparatori privind aceasta optiune, scrie Huffington Post.
Intrebat daca Alibaba ar vrea sa adune bucatile suferindei companii, Ma a declarat ca "ar fi extrem de interesat in Yahoo!".
 
Fostul profesor de limba engleza a adaugat ulterior ca, daca ar fi dupa el, ar fi dornic sa achizitioneze intreg Yahoo! , nu doar partea pe care o detine prin Alibaba.
 
"Tot Yahoo!-ul", a raspuns Ma la intrebarea din audienta privind segmentul din companie de care este interesat. "China este deja a noastra, asa-i? Este deja in buzunarul meu".
 
Actiunile Yahoo! au crescut usor cu 5% si au ajuns la 13,80 de dolari.
 
Daca achizitioneaza Yahoo!, Ma si-ar putea extinde imperiul online intr-unul din cele mai importante piete de internet din lume. In acest sens, Ma si-a planificat o calatorie in State, pentru a invata mai multe despre tara si despre caracteristicile acestei piete.

 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016