Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fisierele stocate pe MegaUpload vor fi STERSE DEFINITIV?

Tags: megaupload, file-sharing, sua, oameni, fbi

Arestarile sub marca MegaUpload inca fac valuri uriase in lumea file-sharing. Si nici nu exista semne ca lucrurile s-ar putea linisti, din moment ce se zvoneste ca toate datele inregistrate pe MegaUpload ar putea fi sterse saptamana aceasta, mai precis joi, lucru care i-ar putea afecta si pe cei care au folosit serviciul legal, informeaza Cnet.com.
Raportul a fost intocmit de o autoritate juridica din statul Virgina, SUA, care ar fi ordonat Carpathia Hosting si Cogent Communications Group – doua companii pe care MegaUpload le-a angajat pentru a stoca date – sa inceapa stergerea informatiilor incepand cu ziua de joi, 2 februarie.
 
Toate bunurile MegaUpload au fost retinute de catre guvernul SUA si conturile bancare au fost inghetate, moment in care MegaUpload a intrat in incapacitate de plata.
 
Milioane de oameni din intreaga lume (cel putin 50 de milioane de persoane, conform avocatului apararii)  au folosit MegaUpload pentru a stoca si accesa copii neautorizate de seriale, filme, muzica, pornografie sau software. Insa unii utilizatori MegaUpload au folosit serviciul pentru a isi salva fisiere legitime. Acestia din urma au fost cei mai vehementi impotriva inchiderii site-ului. "Unul sau doi oameni din guvernul american decid soarta a milioane de oameni. Este imoral, lipsit de etica si de-a dreptul barbar", reclama unul dintre protestatari.
 
Daca autoritatile americane vor sterge datele stocate pe serverele Megaupload, ar putea fi obligate sa plateasta daune utilizatorilor onesti ai serviciului care se pregatesc deja sa dea in judecata FBI.
 
Ce parere aveti despre fenomenul MegaUpload? 
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016