Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Kinderunity, prima platforma online care faciliteaza comunicarea dintre parinti si educatori

Tags: platforma kinderunity, aplicatia kinderunity, compania it, versiunea mobila, managementul gradinitelor, gradinite

Compania de IT romaneasca Gentlab lanseaza varianta mobila Kinderunity, prima platforma online care faciliteaza comunicarea dintre parinti si educatori printr-un set de instrumente virtuale inteligente.
Potrivit companiei, prin intermediul acestei aplicatii, parintii pot accesa de pe telefonul mobil sau tableta informatiile legate de activitatile zilnice de la gradinita, dar si materialele educationale si pot interactiona in orice moment al zilei cu educatorii.

"Meniul zilnic al copiilor poate fi consultat in modulul Nutritie, iar Fisa Medicala contine informatii actualizate cu privire la cele mai recente investigatii medicale, alergii sau tratamentul pe care il urmeaza copilul. Momentele deosebite de la gradinita pot fi impartasite in Galeria foto.

La randul lor, managerii de gradinite si pedagogii beneficiaza de o mobilitate mai mare in administrarea activitatilor interne si educationale. Platforma usureaza managementul gradinitelor prin functii financiare inteligente, fise electronice ale copiilor si angajatilor si rapoarte de activitate.

Versiunea mobila a Kinderunity permite si o organizare riguroasa si mai rapida a curriculei, prin calendare de activitati, rapoarte si statistici, iar consultarea parintilor este posibila cu ajutorul chestionarelor si al functiei Chat", se arata in comunicatul oficial transmis de compania IT.

Prin informatiile primite, educatorii intocmesc profile personale pentru fiecare copil si ii acorda ingrijirea necesara in functie de aceste informatii, valorificandu-le totodata potentialul specific varstei.

Platforma Kinderunity fost creata in anul 2016, cand Adrian Sita, General Manager Gentlab si parinte, a observat ca exista o nevoie stringenta de adaptare a managementului gradiniței si a mijloacelor de comunicare dintre educatori si parinti la ritmul alert al cotidianului. Pentru a se plia cat mai bine pe nevoile de organizare si comunicare ale unei gradinite, in procesul de proiectare a platformei au fost implicati atat reprezentanti ai gradinitelor, cat si parinti.

"In calitate de parinte am simțit nevoia de a fi informat despre activitațile desfașurate de copilul meu in timpul programului de gradinița. Timpul este cea mai importanta resursa de care dispunem cu toții. Astfel am gandit un tool bun la toate, platforma Kinderunity ce are in vedere contopirea celor doua componente de administrare și comunicare", Adrian Sita, General Manager Gentlab, citat  in cadrul aceluiasi comunicat.
Autor: Stefan Matei




 
Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.5 din 5 - 2 voturi.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016