Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Premiera: Europenii vor cheltui online 10 milioane de euro pe zi pentru Craciun

Tags: europeni, cheltuieli craciun, visa, plati online

Numarul tranzactiilor online realizate de europeni in cautarea cadourilor de Craciun va depasi, in premiera, pragul de zece milioane pe zi, iar posesorii de carduri Visa vor cheltui online peste 565 milioane euro, dintre care 80% pe carduri de debit, noteaza Mediafax, citand date oferite de compania Visa.
Cumparatorii vor cheltui in medie 400.000 euro pe minut, iar momentul de varf se estimeaza ca va avea loc luni, 10 decembrie, in intervalul între 20:00 si 21:00 GMT.

Visa Europe estimeaza ca va procesa aproximativ 7.000 de tranzactii pe minut, in contextul in care consumatorii din Europa intra in febra cumparaturilor de Craciun si incearca sa beneficieze de ofertele online si sa evite aglomeratia.

"Cu ocazia Mega Monday, estimam ca anul acesta se va inregistra o crestere de 20% comparativ cu 2011 si ca vom procesa, pentru prima data, zece milioane de tranzactii online intr-o singura zi in Europa. Observam ca tot mai multi consumatori apeleaza la internet pentru a face cumparaturi", spune Steve Perry, director comercial al Visa Europe.

Mai mult de 1 din fiecare 7 euro cheltuiti in Europa este pe un card Visa, acesta fiind unul dintre cei mai de incredere indicatori ai tendintelor privind comportamentul de plata al consumatorilor.

In Europa sunt 460 milioane carduri Visa de debit, credit si business.
 
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016