Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Baiatul Zombie, noul model L’Oreal, face furori pe Internet

Tags: l'oreal, agence tuxedo, go beyond the cover, dermablend

Un barbat cu corpul plin de tatuaje face obiectul noii campanii publicitare online de la L’Oreal.
Rick Genest, un artist si model canadian cunoscut mai mult ca "Baiatul Zombie" din cauza corpului sau plin de tatuaje, este vedeta noului spot Dermablend in care el este transformat intr-un barbat care se poarta normal pentru prima jumatate a spotului. Viralul a urcat in topul saptamanii trecute cu peste 2,3 milioane de vizualizari, o crestere de 300% fata de saptamana anterioara.
Dezvoltat de agentia Agence Tuxedo din Montreal, pentru L’Oreal, "Go Beyond the Cover" are aproape 3 minute si incepe cu Genest - care pare un barbat normal in afara de capul ras si fata cu piercing-uri – care isi scoate tricoul si se holbeaza intens in camera in timp ce asculta muzica house. In cele din urma isi sterge o parte din piept si fata cu o carpa pentru a scoate la iveala o parte din tatuajele de sub machiaj. Apoi spotul arata actiunea desfasurata invers si ajunge pana in momentul in care lui Genest ii este aplicat stratul de machiaj Dermablend.
L’Oreal este recunoscuta pentru sumele uriase pe care le cheltuieste pentru mediile de promovare traditionale. "Go Beyond the Cover" este un exemplu L’Oreal poate sa-si asume si riscuri, chiar daca aici este vorba de un brand al sau destul de mic.
Autor: Elena Stanescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016