Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Da-i mesaj lui Mos Craciun pe Twitter si el va raspunde de la Polul Nord pe YouTube

Tags: mos craciun, youtube, twitter, polul nord

Mos Craciun s-a digitalizat si acum locuieste fericit in grota virtuala, discutand pe Twitter cu baietii si fetitele cuminti. In plus, posteaza mesaje personalizate pe propriul sau canal de YouTube.
De acum, Mos Craciun transmite mesaje de la Polul Nord pe YouTube. Pentru a inlesni comunicarea cu Parintele Craciunului al noii ere, 02 de la Telefonica a creat un hashtag intitulat #02santa. Fanii de pe Twitter pot sa-i trimita mesaje, iar apoi Mos Craciun creaza clipuri personalizate in care le respunde. Utilizatorii de Twitter pot sa-si alerteze prietenii, fanii si familia de existenta mesajului personalizat trimitand un link care duce la canalul de YouTube al Mosului.
 
Campania a fost create de agentia de PR Hope & Glory si dureaza o saptamana. Furnizorul de wireless 02 promite ca orice mesaj primit inainte de 15 Decembrie va avea un raspuns pana de Craciun.
 
Alex Pearmain, seful de social media al 02, a afirmat intr-un comunicat de presa: “Am simtit ca trebuie sa cream ceva amuzant ca parte integranta a campaniilor noastre digitale pentru Craciun. Ceva care sa-i determine pe consumatori sa se implice si noua sa ne permita sa le oferim putina distractie pe perioada sarbatorilor”, conform Advertising Age.
 
Mesajul introductiv de pe YouTube al lui Mos Craciun detaliaza cum functioneaza procesul: “Transmit live de la Polul Nord. Am decis sa iau o pauza de la a face si a impacheta cadourile si sa intru pe Twitter si YouTube, anul acesta. Ho-ho, da, social media ne-a ajuns pe toti. Daca vrei ca eu sa transmit un mic mesaj familiei, prietenilor sau fanilor vostri, doar scrieti-mi pe Twitter ceea ce vrei sa le spun. Elfii mei vor depista mesajul vostru si mi-l vor transmite.”
 
Foarte multe din mesajele primite pana acum sunt trimise de adulti si vizeaza copiii. In ziua a doua a campaniei, Mos Craciun deja crease 400 de clipuri ca raspuns la mii de posturi primite.
Autor: Elena Stanescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 4 comentarii

andeeea 26-Nov-2014 13:37:32
Vova 15-Dec-2012 20:46:04
Salut Mos Craciun imi doresc de Anul Nou PSP.
Mary 03-Dec-2012 21:58:48
Draga mosule te rog da si mie nr tau de telefon pt fata mea!
luminita 27-Nov-2012 19:06:17
abia astept sa vina mos craciun e aduca cadourisa n

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016