Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum iti deschizi magazin online in pasi simpli!

Tags: magazin online, idei de afaceri, afaceri, afaceri magazin online

Afacerile online ne atrag mai mult ca niciodata. Sunt afaceri foarte profitabile pentru unii romani, fie ca prin intermediul lor se vand jucarii, carti digitale, gadget-uri, electrocasnice sau haine noi si SH. Conteaza cel mai mult nisarea si eficienta strategiilor de marketing. Conteaza calitatea produselor si politia de preturi pe care o impui!
Pentru cei interesati sa faca bani in 2013, magazinul online reprezinta un proiect pe care il putem initia cu un capital banesc moderat si cu eforturi mult mai mici decat cele necesare in cazul altor afaceri.

Si ca sa intelegem exact despre ce eforturi discutam, iata pasii pe care ii vei face pentru a ajunge de la o simpla idee de afacere la afacere care sa iti aduca bani luna de luna:

1. Iti alegi nisa! Fara nisare nu exista sanse de profit. Nu poti sa ai un intreg hipermarket si sa vinzi si haine si detergenti si cosmetice si mancare pentru animale de companie. Alege-ti nisa sau sub-nisa, pentru ca asta este singura ta sansa. Spre exemplu, poti vinde jucarii SH, carti vechi, obiecte de antichitate, resigilate, produse destinate femeilor insarcinate, cosmetice 100% organice samd.

2. Proiectezi un plan de afaceri pus la punct din toate punctele de vedere. Coopteaza un contabil, un marketer, un avocat si traseaza directia pe care vrei o urmezi cu obiectivele pe termen scurt si cele pe termen lung. Un model standard de plan de afaceri gasesti aici, realizat de specialisti din domeniu >>>> Propriul meu plan de afaceri >>>>

3. Alegi forma legala care te avantajeaza cel mai mult si obtii autorizatiile necesare pentru a lucra in completa legalitate!

4. Gasesti furnizorii cu care sa inchei contractele care iti vor aduce pe stoc activ toate produsele dorite. Alcatuieste o lista completa de furnizori si apoi negociaza preturile si conditiile de livrare cu acestia. Sa ramana doar cei mai buni 2-3 furnizori. Nu uita sa nu te bazezi pe un singur furnizor, pentru siguranta totala ca nu vei ramane niciodata cu stocul descoperit!

5. Cooptezi profesionistii care iti vor consolida prezenta online: website cu platforma de comert online, pagina de Facebook, forum daca vrei si nu numai!

6. Dai drumul la vanzari si, in paralel, imbunatatesti planul de afaceri, il actualizezi si nu uiti de promovare continua.

Ca sa iti fie mai usor la inceput, si mult mai putin costisitor, alege sa te promovezi pe Facebook si pe forum-uri, la sesiuni de networking si prin bannere pe alte site-uri unde iti gasesti clientii-tinta.

Un ghid de ajutor pentru cei care vor sa isi infiinteze un magazin online este disponibil aici>>> Magazin online>>>

De asemenea, pentru cei care nu au mai pornit o afacere niciodata, un ghid practic care iti explica totul, de la legislatie si pana la contabilitate, se afla aici, disponibil la comanda directa <<< Biblia Antreprenorului. Primii pasi in afaceri >>>


Mult succes si afaceri profitabile!
Autor: Adela Simonescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016