Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

10 afaceri noi ce pot fi demarate usor in 2012

Tags: idei de afaceri, afaceri noi, afaceri in 2012, demarare afaceri, domenii de interes, magazin online, afaceri cu bani putini

Esti pregatit sa-ti incepi propria afacere? Iti prezentam in continuare 10 idei de afaceri noi in diverse domenii de interes. Cu siguranta vei gasi o activitate care sa te pasioneze cu adevarat si care sa-ti si ofere un binemeritat profit.
1. Cumparator personal
Iti place la nebunie sa mergi la cumparaturi, atat in mall, cat si in supermarket? Atunci nu ar fi mai bine sa fii si platit pentru asta? Cumparatorii personali sunt populari in multe zone ale lumii, in general in orasele mari. Vestea cea buna este ca nu ai nevoie de bani pentru a demara o astfel de afacere. Nu trebuie decat sa postezi cateva anunturi, sa ceri niste recomandari si sa astepti oferte!
 
2. Asistent virtual
Daca iti place ca totul in jurul tau sa fie organizat si iti plac la nebunie sarcinile admnistrative, atunci poti deveni un asistent virtual. Vei fi un fel de secretara care lucreaza de acasa. Multi antreprenori apeleaza deja la astfel de asistenti virtuali. Tot ce trebuie sa faci este sa concepi un CV reusit, sa te asiguri ca detii un computer si o imprimanta si sa te pui pe treaba!
 
3. Planificator de evenimente
Daca esti o persoana extrem de serviabila si toti prietenii si cunostintele tale apeleaza la tine pentru organizarea nuntilor sau a petrecerilor, esti orientat spre detalii si organizat, atunci poti deveni un excelent planificator de evenimente. Poti planifica si organiza orice fel de eveniment: nunti, botezuri, reuniuni de familie, intalniri de business sau conventii. Este un job obositor si solicitant, insa beneficiile sunt pe masura.
 
4. Consultant de imagine          
Daca esti genul de persoana care face o impresie excelenta oriunde s-ar duce, ai un aspect profesional, esti indraznet si extrem de sociabil, poti deveni consultant de imagine. Nu vei face altceva decat sa ii inveti pe cei mai putin norocosi decat tine ceea ce tu faci in mod natural. Nici macar nu ai nevoie de instruire prealabila.
 
5. Petsitter (ingrijitor de animale de companie)
Iubesti animalele? Preferi sa fii inconjurat de caini si pisici toata ziua, decat sa petreci timp in compania oamenilor? Atunci poate ai vocatie de petsitter. Exista tot mai multi oameni care au animale de companie si care cauta persoane care sa le ingrijeasca in timp ce ei sunt plecati de acasa.
 
6. Freelancer
Esti specialist intr-un anumit domeniu? Ai lucrat in trecut ca si programator, scriitor, web designer, editor, traducator sau ai efectuat alte tipuri de activitati in mediul online? Atunci poti opta sa lucrezi in acelasi domeniu, dar din confortul propriei case. Exista tot mai multe companii care angajeaza freelanceri. Daca esti un profesionist adevarat, iti vei construi o reputatie in domeniu si vei primi recomandari.
 
7. Consultant in social media
Daca esti tanar, atunci esti cu siguranta expert in tot ceea ce inseamna retele de socializare: Facebook, Twitter, Foursquare, Instagram, etc. Avand in vedere popularitatea crescanda a retelelor de socializare, exista o cerere tot mai mare de specialisti social media. Primul lucru pe care va trebui sa il faci este sa afli tot ce se poate despre social media pentru mediul business. Exista multe resurse online pe aceasta tema.
 
8. Magazin de articole hand-made
Daca esti o persoana extrem de creativa, iti poti deschide un magazin online, unde sa vinzi accesorii sau alte articole hand-made. Iti trebuie materiale de calitate (viu colorate) si multa imaginatie. Exista numeroase carti si articole care sa te ajute sa pui pe picioare un astfel de magazin online. Daca articolele produse de tine sunt atractive si de calitate, atunci te vei bucura de un real succes.
 
9. Magazin de rochii de mireasa second-hand
Conform statisticilor, jumatate dintre casatorii sfarsesc in divort. Ce inseamna acest lucru? Ca majoritatea femeilor care divorteaza se vor recasatori la un moment dat si ca exista o cerere tot mai mare de rochii de mireasa second hand. Avand in vedere ca rochia de mireasa poate fi purtata o singura data, multe femei aleg sa cumpere rochii mai ieftine, second-hand.
 
10. Librarie virtuala pentru carti uzate
Chiar daca tot mai multi oameni aleg sa citeasca carti folosind e-readere si tablete, cartile traditionale sunt inca la mare cautare. Poti bune bazele unui magazin online de carti uzate, unde sa vinzi carti la preturi reduse.
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016