Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Calitatile de care un antreprenor de succes trebuie sa dea dovada

Tags: antreprenor de succes, oameni de succes, oameni de afaceri

Cei de la Target Training International au facut de curand un studiu prin care si-au propus sa afle care sunt calitatile de care antreprenorii au nevoie pentru a deveni oameni de succes. Cei care au realizat acest studiu au analizat un anumit numar de antreprenori de succes pentru a identifica acele abilitati de care tinerii care pornesc pe acest drum au nevoie pentru a cunoaste succesul in domeniul in care au ales sa lucreze.
In urma acestui studiu, cercetatorii au ajuns la un numar de calitati necesare pe care acestia le considera vitale pentru o cariera de succes.
 
Iata cinci dintre cele mai importante calitati ale unui antreprenor:
 
1. Putere de convingere
 
Aceasta calitate consta in abilitatea de a-i convinge pe ceilalti sa gandeasca in acelasi mod in care gandesti tu. In urma studiului s-a dovedit a fi cea mai importanta calitate de care un antreprenor are nevoie pentru a avea succes. 
 
2. Un bun lider
 
Calitatea de a fi un bun lider pentru cei din echipa sa s-a dovedit a fi a doua ca importanta in studiul realizat de cei de la Target Training International. Antreprenorii care au participat la acest studiu au dovedit ca sunt buni conducatori pentru echipele pe care le au si cu care lucreaza, deoarece s-au descurcat foarte bine atunci cand au fost pusi in fata unei situatii pe care impreuna cu echipa lor au fost nevoiti sa o remedieze in cel mai scurt timp.
 
3. Responsabilitatea
 
A fi responsabil demonstreaza faptul ca ai initiativa, incredere de sine si puterea de a-ti asuma responsabilitatea pentru propriile actiuni. De obicei, oamenii au tendinta de a da vina pe ceilalti atunci cand esueaza sau intampina probleme, iar acest lucru nu-i va face niciodata din simpli oameni de afaceri antreprenori de succes.
 
4. Stabilirea scopului
 
Un antreprenor de succes trebuie sa stie de la bun inceput care este cauza pentru care lupta. Trebuie sa fie constient pentru ce poarta o batalie si cu cine o poarta pentru a deveni din ce in ce mai bn in domeniul in care lucreaza.
 
5. Calitatile personale
 
In urma studiului realizat de cei la Target Training International, s-a dovedit ca un antreprenor de succes nu trebuie sa aiba doar calitati profesionale. Este nevoie si de calitatile unei persoane de buna factura pentru a putea indeplini conditiile necesare pentru a fi un bun conducator. 
Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016