Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce relatii sunt importante in afaceri?

Tags: management si marketing, networking, relatii, dezvoltarea afacerii

Studiile arata ca un singur om poate mentine pana la 250 de legaturi cu alte persoane. Insa aceste relatii nu au aceeasi calitate si nu li se acorda o durata de timp egala.
In mediul de afaceri, exista cateva greseli pe care oamenii le fac atunci cand vine vorba de networking. Departe de a fi vorba de cine cunoaste cei mai multi oameni din domeniu, vom vedea care sunt lucrurile de catre trebuie sa tinem cont pentru a ne putea bucura de sprijin si ajutor specializat in dezvoltarea afacerii pe termen lung.

1. Organizeaza-ti eficient modul in care relationezi cu ceilalti.

Trebuie sa fim constienti de modul in care ne impartim timpul. Exista oameni cu care e bine sa petrecem mai putin timp, iar in domeniul antreprenorial, cele mai bune relatii sunt, in general, tocmai cele care nu sunt foarte apropiate.

2. Incurajeaza intersectarea domeniilor.

Asta inseamna ca putem face in asa fel incat oameni din diferite domenii sa se cunoasca prin intermediul nostru. Atunci cand incurajam astfel de intalniri si devenim elementul comun in acest cadru, ne vom putea bucura mai usor de sprijinul acestora in ce priveste dezvoltarea afacerii.

3. Pune pret pe diversitate, nu pe cantitate.

Nu ne aplauda nimeni daca se intampla sa cunoastem toti specialistii dintr-un anumit domeniu sau companie. Varietatea domeniilor, cand vorbim de networking, e mult mai importanta. Odata identificate ariile care ne intereseaza, e mult mai eficient sa avem contacte in toate aceste zone.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016