Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Creste-ti vanzarile in trei pasi simpli. Ce ai de facut?

Tags: management si marketing, business, strategii de marketing, plan de marketing

Exista nenumarate metode prin care ne putem creste vanzarile de la o zi la alta sau de la o luna la alta. Nu trebuie sa ne indreptam intotdeauna catre social media, chiar daca acest mediu a devenit unul dintre cele mai eficiente instrumente.

Ce includ aceste metode si ce beneficii aduc businessului, pe termen lung?

- castigam mai multi clienti

- ii convingem pe clienti sa cumpere mai multe produse

- ii convingem pe clienti sa cumpere produse mai scumpe

- ii convingem pe clienti sa cumpere produse mai profitabile


Toate cele de mai sus vor duce la o crestere a cifrei de afaceri si, implicit, a profitului pe care il va inregistra compania la final de luna sau de an. Castigand treptat mai multi clienti, prin strategii de marketing aplicate eficient si pe termen lung, ne marim baza de clienti si reusim sa ne adresam unui segment mai mare dinspre care, evident, si veniturile vor fi mai mari.

Cum putem aplica strategiile de marketing in directia acestor clienti?

- In primul rand, va trebui sa ne rezervam timp pentru a crea un plan de marketing si pentru a include aici strategiile pe care dorim sa le aplicam ulterior.

- Ne indreptam atentia si asupra potentialilor clienti care in prezent nu sunt interesati de noi si pe care ni-i dorim in baza de date.

- Produsele si serviciile companiei trebuie sa fie competitive.


Chiar daca nu par etape dificile, fiecare element in parte cuprinde o serie de factori la care trebuie sa fim atenti pentru a putea demara un proces cat se poate de eficient si productiv.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016