Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum stai cu organizarea timpului? Cateva sfaturi practice pentru o eficienta sporita

Tags: dezoltare personala, organizarea timpului, eficienta, prioritati

Daca alarma ta suna de trei ori in fiecare dimineata si o amani de fiecare data, inseamna ca esti cel mai probabil unul dintre oamenii care simt ca nu le ajung cele 24 de ore dintr-o zi. In plus, poti trai cu senzatia ca nu dormi niciodata suficient de mult.

Desi iti propui de fiecare data sa recuperezi in weekend, intervine mereu altceva. Fiind in permanenta obosit, timpul nu o sa ti se para cel mai bun prieten.

A amana lucrurile pana in momentul in care devin urgente e una dintre cele mai bune metode prin care poti ramane fara timp. Intotdeauna e mai usor sa opunem rezistenta unui lucru pe care trebuie sa il facem, insa ne va fi de zece ori mai greu sa-l facem atunci cand vom fi presati de timp.

In plus, riscam sa dam gres pentru ca timpul nu ne-a mai permis sa obtinem rezultatul gresit. E un risc pe care trebuie sa invatam sa nu ni-l asumam doar pentru ca am amanat in prima instanta.

Unicul timp ar trebui sa fie cel prezent atunci cand avem ceva de facut. Eficienta noastra o sa ne para inzecita daca facem toate lucrurile la timpul lor si daca nu uitam sa pastram o organizare a sarcinilor pe care le avem de indeplinit.

Ce altceva ai mai important de facut? Amanam, de multe ori, fara sa inlocuim acel ceva cu o alta activitate. O stabilire clara a propritatilor ne va ajuta sa ajungem mai repede la rezultatele pe care ni le dorim.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016