Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Esti pasionat de fotografie profesionala? Iata ce afaceri poti lansa!

Tags: idei de afaceri, idei afaceri, afacere, afaceri

Pasiunea pentru fotografie profesionala reprezinta un punct comun pentru numeroase persoane. Si ca orice pasiune, ea devine centru de interes atunci cand detinem si spiritul antreprenorial. Si asta pentru ca daca intersectam pasiunile cu spiritul de afacerist, lucruri interesante se pot intampla. Spre exemplu, o mica afacere poate fi lansata si veniturile potentiale nu ar trebui neglijate, mai ales pe timp de criza, cand nevoile noastre sunt mari.
Pentru cei pasionati de fotografie profesionala, iata si cateva idei de afaceri pe care le putem pune in practica:

1. Comert cu fotografii profesionale!
Fie ca veti infiinta un microstock personal, fie ca va veti folosi de celelalte microstock-uri deja existente, ideea de a vinde fotografii profesionale este una viabila si pentru 2013, mai ales in contextul unei cereri din ce in ce mai mari pentru produse de calitate si cu licenta.

2. Forum pentru cei pasionati de fotografie profesionala. Cu totii avem nevoie sa discutam cu cei din breasla noastra. Asa ca frecventam bloguri si forum-uri care sa ne ajute sa intelegem mai multe lucruri care se petrec in industria de care tinem. Mai mult, este important sa intram pe forum-uri si din punctul de vedere al sfaturilor pe care le primim, oportunitatilor de vanzare, schimburi si nu numai.

3. Website cu tutoriale pentru incepatori, intermediari si avansati in arta fotografiei profesionale. Tutorialele raman instrumente esentiale pentru cei care vor sa stapaneasc arta fotografiei profesionale cu cea mai mare eficienta. Nu este de ajuns sa urmam un curs si este nevoie de educatie continua, de flux neoprit de informatii specializate pentru a putea tine pasul cu dinamica acestei industrii.

4. Magazin online cu echipament si instrumente pentru cei pasionati de fotografie profesionala. De la simple huse si pana la cele mai sofisticate obiective, toate aceste produse isi pot gasi cumparatorii. Sa intelegem faptul ca aceste instrumente reprezinta 'obiectul muncii' pentru numeroase persoane si nu doar o simpla cale pentru un hobby interesant. Asa ca si pe timp de criza, aceste produse se vand bine, insa cu strategiile de marketing potrivite.



Mult succes si afaceri cat mai banoase!


sursa foto: www.sxc.hu

Autor: Maria Nicutar


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016