Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ii vrei pe cei mai buni din domeniu? Angajeaza-i cu salariul dorit de tine!

Tags: management si marketing, profesionisti, angajare, experti, experienta

Chiar daca poate parea drastic, titlul nu inseamna ca pe oamenii respectivi ii vei angaja pe o nimica toata. Sa spunem insa ca admiri foarte mult calitatile unui profesionist in domeniu si ti-ar placea ca acesta sa fie unul dintre oamenii care contribuie la dezvoltarea afacerii tale. Cu toate acestea, afacerea ta e inca la inceput, asa ca finantele sunt limitate. Ce e de facut?

Astfel de situatii limitate din punct de vedere financiar nu trebuie sa fie piedici in calea obiectivelor noastre, ci provocari pe care vom invata sa le depasim. Iata cum te poti bucura de sprijinul unor experti, chiar daca nu dispui de cel mai mare buget pentru a-i angaja pe cei mai buni:

1. Atrage-i pe cei pe care ii preferi facand apel la emotii

Un scop nobil o sa ii atraga mai mult decat un sac de bani. Daca speri sa ii atragi pe cei mai buni, atunci afacerea ta trebuie sa aiba o misiune care sa corespunda valorilor personale. Daca rezolvi o problema si aduci un bine prin ceea ce faci, vei avea mult mai multe sanse sa primesti ajutor din partea unor oameni cu experienta.


2. Demonstreaza-le ca vrei sa ii angajezi doar pe cei mai buni.

Daca in departamentul tau exista si salariati fara experienta sau care nu se apropie de nivelul de expertiza al celor pe care vrei sa ii angajezi, e foarte probabil ca persoanele vizate de tine sa simta ca nu au ce cauta intr-un loc in care ar fi singurii care stiu ce fac.

3. Ofera-le o provocare.

Cei mai buni intr-un domeniu sunt acolo pentru ca au stiut sa faca din obstacole provocari si au demonstrat in timp ca sunt cei mai buni. O noua provocare in domeniu ii va atrage si de data aceasta fiindca vor dori sa rezolve problema respectiva.

Pune accent pe faptul ca rezolvarea adusa de ei va insemna foarte mult pentru situatia prezenta si o va imbunatati considerabil, meritul fiind numai al lor.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016