Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Interesat de managementul de proiect? Top 3 cursuri online

Tags: management si marketing, management de proiect, managementul proiectului, organizare, planificare

Managementul de proiect e necesar inclusiv in marketing deoarece un plan bine pus la punct ne poate ajuta sa depasim situatiile de criza care ne iau adeseori prin surprindere. Un management de proiect eficient ne poate ajuta si sa sustinem campanii de marketing complexe si sa obtinem rezultate cat mai bune.

In plus, un plan intocmit corect ne ajuta sa invatam sa gestionam diferite activitati necesare in domeniul nostru. Practic, un bun management de proiect ne mareste sansele de succes si ne ajuta sa ne descurcam mai bine pe masura ce ne dezvoltam afacerea:

Iata trei cursuri online* de management de proiect, oferite de institutii sau asociatii de renume:


1. Management de proiect in marketing: OxLearn

Fata de alte cursuri, acesta se adreseaza in special celor care doresc sa se specializeze in marketing sau celor care sunt deja implicati in managementul proiectelor in acest domeniu. Cursul face o prezentare a conceptului de management de proiect, oferind mai apoi informatii referitoare la discipline conexe precum cercetarea de piata, folosirea datelor, studiile de caz si managementul riscului. Cursul are mai multe nivele, de la mediu pana la avansat.


2. Management de proiect: Alison

Acest curs ofera la final si o diploma si acopera o serie de dezbateri si lectii in managementul de proiect, oferind studii de caz, o istorie a managementului de proiect si inclusiv interviuri cu diferiti manageri. Acest curs reprezinta un ghid practic in metodologia managementului, atingand puncte care tin de organizare si planificare.


3. Introducere in managementul de proiect: Canvas

Acest curs presupune o munca individuala si necesita ca fiecare cursant sa se implice atat intr-un proiect fictiv, cat si in unul real, la alegere. In acest fel, sunt deprinse notiuni importante din managementul de proiect, inclusiv viziunea de ansamblu, dar si organizarea pe etape a unui proiect. Lectiile se tin online si se bazeaza mai mult pe text decat pe video.

*Recomandarile de curs au fost facute de marketing.about.com
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016