Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Google Romania a devenit membru cu drepturi depline al IAB Romania

Tags: google romania, iab, social media

Google Romania a devenit, incepand de luni, membru cu drepturi depline al asociatiei IAB Romania, prin semnarea oficiala a acordului de aderare.
In calitate de membru, Google Romania se va putea implica in activitatile asociatiei, care includ cercetare, educatie, standardizare, sustinerea de evenimente pentru industrie, public affairs, operatiuni si social media, atat cu initiative proprii sau in cadrul grupurilor de lucru ale IAB Romania, va putea candida la pozitii de conducere in cadrul Asociatiei din Romania sau din Europa.

"Google a deschis un birou in Romania pentru a fi un jucator local, pentru a putea participa activ la dezvoltarea mediului online si in acest context aderarea la IAB este naturala. Online-ul ca mediu de business si comunicare se dezvolta accelerat si IAB-ul are un rol foarte important in asigurarea unei cresteri sanatoase", a spus Dan Bulucea (foto), country manager Google Romania.

Cristi Petriceanu, Presedinte al IAB Romania a declarat cu aceasta ocazie ca aderarea Google la IAB Romania este un semn de consolidare a pietei, de incredere in actiunile derulate de catre asociatie si de sustinere si implicare in eforturile de dezvoltare a industriei online.

Google este a cincea companie multinationala care adera la IAB Romania, dupa Orange, ING, Gemius si Smart Adserver, fiind membru IAB si la nivel international. IAB Romania reuneste in acest moment 49 de membri.
 
Infoplus: IAB Romania este asociatia industriei de marketing si publicitate online din Romania. Fondata  in anul 2006, reuneste in prezent agentii de publicitate, regii de media, publisheri autohtoni si companii prestatoare de servicii dedicate industriei de publicitate online. 


 
Autor: Marketingportal


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016