Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum arata mediul de lucru al viitorului

Tags: mediu de lucru, design, imobiliare, companii, angajati

Se discuta mereu despre cultura companiilor, productivitatea si spiritul de echipa ca lucruri esentiale pentru un business de succes. Insa odata cu schimbarile produse de pandemia de coronavirus, mediul de lucru a devenit unul dintre elementele care necesita imbunatatiri constante. Angajatii motivati si pasionati pot munci de acasa, remote sau de la birou, dar pentru cei din urma companiile trebuie sa puna la dispozitie cele mai bune conditii. Noile generatii vor fi, de asemenea, incurajate de un mediu de lucru flexibil, modern si bine gandit. Iata ce trebuie sa aiba acesta pentru a indeplini toate nevoile:

Un decor care incurajeaza o stare de spirit pozitiva

In timpul pandemiei, angajatii de pretutindeni au fost obligati sa se obisnuiasca brusc cu noi contexte. Fie ca a fost vorba despre munca de acasa, un program decalat, somaj tehnic sau altele, toate acestea au dus la o serie de masuri noi. Acum, mai mult ca niciodata, spatiul de lucru trebuie sa ofere o doza importanta de optimism si confort. Angajatii vor avea nevoie de mobilier de noua generatie, ergonomic si potrivit pentru tipul de munca pe care il desfasoara. Iluminatul joaca un rol foarte important in nivelul de productivitate al celor care lucreaza in spatiu. Lumina naturala este recomandata pentru a imbunatati starea de bine si concentrarea, dar se pot alege si lustre LED care ofera lumina albastra. Aceasta reduce oboseala si este potrivita in special pentru incaperile sau zonele in care se organizeaza sesiunile de brainstorming.

Relaxare, intimitate si flexibilitate

Spatiile de lucru au suferit, in timp, diverse modificari, de la spatiile tip cubicle la zonele open space si, mai recent, insule care permit distantare fizica. Pe langa spatiul de care au nevoie angajatii pentru a se desfasura, exista si o nevoie reala de intimitate, precum zone in care acestia pot purta discutii in pauze. De asemenea, lounge-urile sau spatiile pentru pauza au rolul de a oferi posibilitatea pentru relaxare, fie ca este vorba de stat la cafea sau de citit o carte. Toate acestea, in combinatie cu un program flexibil in continuare, vor avea efecte benefice asupra starii psihice a angajatilor in perioada post pandemie. Mai mult decat atat, viitorul se arata complicat pentru companiile care nu sunt deschise la neprevazut si care nu sunt pregatite pentru scenarii limita. Modernizarea tehnologiei, dar si a practicilor prin care se face business si prin care se trateaza colectivul sunt cateva elemente esentiale pentru un viitor profitabil si echilibrat.

Comunicare si transparenta

Mediul de lucru nu inseamna doar spatiul, decorul si amenajarea, ci si felul in care functioneaza compania ca intreg. Comunicarea si transparenta sunt doua aspecte valorificate tot in timpul pandemiei de catre companiile care s-au adaptat cat mai repede la noile conditii. Angajatii trebuie, pe viitor, sa primeasca feedback regulat din partea angajatorilor, iar managerii, de asemenea. Cu totii au nevoie de cat mai multa indrumare din partea superiorilor atunci cand exista sfaturi si idei valoroase. Un mediu de lucru deschis, relaxat si transparent este ceea ce cauta si generatiile noi de la companiile care ii vor ajuta sa avanseze in cariera. Trendul general este o abordare de tipul „compania ajuta dezvoltarea individului”, nu doar invers.
 

Un mediu de lucru placut din toate punctele de vedere inseamna angajati motivati, talentati, care isi dezvolta constant abilitatile.
 

Sursa foto: pexels.com

Autor: Redactia Marketingportal


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 3 comentarii

Aleksandra Marcin 09-Dec-2022 09:22:39
Are you in love with someone and he/she doesn't reciprocate the gesture, frustrated because of a Break -up then you can use this to attract that lover back into your life. It brings back your ex, and help solve broken marriages. was lucky enough to get my husband back , Doctor Robbinson Spells are authentic, My Husband left me for 8 months we have settled and we are happy family again, Life is too short to be unhappy. Think about that. You deserve utmost happiness and love

WhatsApp: +12267705795
Email: Drrobbinssonspiritualhome@gmail.com
Aleksandra Marcin 09-Dec-2022 09:22:05
Are you in love with someone and he/she doesn't reciprocate the gesture, frustrated because of a Break -up then you can use this to attract that lover back into your life. It brings back your ex, and help solve broken marriages. was lucky enough to get my husband back , Doctor Robbinson Spells are authentic, My Husband left me for 8 months we have settled and we are happy family again, Life is too short to be unhappy. Think about that. You deserve utmost happiness and love

WhatsApp: +12267705795
Email: Drrobbinssonspiritualhome@gmail.com
Meijer 14-Oct-2021 10:52:12
Fostul meu iubit ne-a părăsit pe mine și pe fiica mea acum șase săptămâni, după ce am încercat aproape totul pentru a-mi restabili relația, am fost dezamăgit. Nu mi-a ieșit nimic. O săptămână mai târziu, în timp ce parcurgeam Instagram-ul meu, am văzut câteva mărturii despre DR, zori ajutând oamenii să-și reaprindă relația și să repare casele sparte, la început am fost sceptic, dar am decis să încerc și am luat contact cu DR, Dawn pentru ajutorul ei, câteva zile făcând contactul cu ea, totul s-a schimbat automat, tristețea mea a devenit bucurie, zâmbetul era pe toată fața mea, totul s-a întâmplat foarte repede și rezultatul a fost perfect. Folosesc acest mediu pentru a-l aprecia pe Dr, Dawn, dacă aveți dificultăți în relația voastră.
* Dacă vrei să concepi.
* Dacă vrei să te reîntâlnești cu iubitul tău.
* Dacă ai nevoie de putere spirituală.
Dr. Dawn Acuna este singura persoană care vă poate ajuta: dawnacuna314@gmail.com
WhatsApp: +2348032246310

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016