Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dragon Dictation scrie dupa dictare. Acum si in romana

Tags: dragon dictation, dragon search, aplicatii iphone, limba romana, golinharris

Pe vremuri existau scribi, mai incoace, stenografi, acum insa nu-i nevoie nici de unii, nici de altii. In secolulul vitezei, s-a inventat o aplicatie care scrie dupa dictare. Asa ca, de vi se pare cumplit sa butonati tastatura minuscula si digitala a telefoanelor inteligente pentru a scrie mesaje si texte, exista o alternativa.
Iar alternativa se numeste Dragon Dictation, care impreuna cu Dragon Search, ofera utilizatorilor o modalitate rapida si usoara de a trimite mesaje text si emailuri, de a posta update-uri pe Twitter si Facebook sau de a cauta continut pe Web, doar prin dictare.

Aplicatiile sunt creatia companiei Nuance Communications, lider mondial in solutii de voce, fiind disponibile inclusiv in limba romana. Ele pot fi descarcate gratuit de pe Apple App Store Romania si sunt compatibile cu iPhone, iPod touch si iPad.

Dragon Dictation vine cu o bara de instrumente pop-up cu pictograme prin care textele dictate sunt trimise, la alegere, prin email, SMS, pe Facebook, Twitter sau clipboard. De asemenea, aplicatia dispune de functia Auto Save care memoreaza textul dictat in cazul in care apare un apel telefonic in timpul dictarii.

Cu ajutorul Dragon Search, se pot lansa comenzi vocale pentru efectuarea unor cautari pe internet. Aplicatia afiseaza rezultatele de pe cele mai populare motoare de cautare precum Google, Yahoo sau YouTube.
 


GolinHarris este agentia care a gestionat campania de comunicare pentru lansarea oficiala in Romania a primelor aplicatii de recunoastere si transcriere vocala in limba romana.

„Echipa GolinHarris a inteles foarte bine mecanismul si beneficiul oferit de aplicatiile noastre. Ei au fost primii care au facut cunostinta cu tehnologiile Dragon Dictation si Dragon Search in limba romana, iar acum au declarat ca nu se mai pot intoarce la tastarea manuala. In comparatie cu tastarea pe tablete sau smarthpone-uri, dictarea se face de 5 ori mai rapid, iar atunci cand esti un om ocupat si conectat, acest beneficiu iti usureaza mult viata”, spun reprezentantii Nuance Communications.


Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.67 din 5 - 3 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016