Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Visibility Report - instrumentul indispensabil oricarui online marketer

Tags: seo, online marketing, upswing

Upswing, #1 în piața românească de SEO și content marketing, măsoară 25 de industrii cu ajutorul Visibility Report, un instrument gratuit de analiză care traduce intențiile utilizatorilor din Google.ro în date exacte, generatoare de strategii și decizii de business.

Performanta din .ro poate fi acum masurata, gratuit, cu un singur instrument

Toolul abordeaza 25 de industrii, ierarhizeaza liderii de piata, dezvaluie tiparele care ii favorizeaza pe acestia in lupta pentru vizibilitate si, implicit, revenue si intuieste oportunitati pentru businessurile care vor sa urce in clasamentul motoarelor de cautare. Analiza pe toate cautarile organice non-brand acopera peste 500.000 de cuvinte cheie si 2.200 de website-uri. Astfel, raportul ofera metrici relevante (volume de cautari, vizite estimate, impresii) si scoate la iveala nevoi ale utilizatorilor Google.ro cu potential de trafic organic.

Daca in urma cu un deceniu numarul update-urilor de algoritm ale Google se limitau undeva in jurul valorii de 400 pe an, in prezent s-a ajuns la 3.000 de astfel de schimbari majore realizate in acelasi interval. Visibility Report isi actualizeaza datele luna de luna, pentru a tine pasul cu aceste fluctuatii. in plus, indicatorul sau Change indica tendintele de crestere sau de scadere ale tuturor site-urilor din categoria selectata. Astfel, faciliteaza descoperirea regulilor impuse de un astfel de update de algoritm si indica directii strategice de actiune.

 

Altfel spus, strategiile digitale ale principalilor jucatori din fiecare categorie analizata devin instant transparente, precise si publice in mod gratuit prin acest agregator de vizibilitate, care inglobeaza caracteristici prezente doar fragmentat in alte instrumente consumatoare de resurse materiale si timp.
 

Visibility Report, din perspectiva celor care l-au construit

„Raportul interpreteaza actiunile utilizatorilor in date si le contextualizeaza nisat, astfel incat izoleaza si ierarhizeaza, pe intelesul tuturor si, mai mult decat atat, ilustrat, cele mai importante businessuri online din 25 de categorii” - Ioana Vacarasu, Head of Business Development Upswing

„Este un tool precis de analiza a competitiei, util atat pentru reproducerea strategiilor care au dat roade pentru altii, cat si pentru generarea de continut de care e cu adevarat nevoie, conform cautarilor facute in limba romana. Scuteste businessurile de comparatii inexacte ale unor competitori neconfirmati ca lideri si le ajuta sa inlocuiasca deciziile de business intuitive cu unele bazate pe cifre reale. Noul feature Visibility Trends arata evolutia lunara a vizibilitatii organice a fiecarui site analizat, dar si tendintele din Top 10 pe categorie.” - Tudor Popescu, Head of Innovation Upswing

in cazul buinessurilor prezente in mai multe categorii, analiza este realizata atat segmentat, pe industria vizata, cat si complet, cu ajutorul functiei Full Website Profile.

E ca si cum online-ul ar avea la dispozitie, 24/7, un consultant SEO cu experienta, a carui misiune este sa dezvaluie in orice moment dimensiunea reala a pietei si particularitatile tuturor celor prezenti, sa deconspire toate cuvintele cheie care le asigura succesul celor din top, sa arate comportamentul utilizatorilor si sa indice topicuri care i-ar putea aduce pe alte site-uri din industrie.
 

Upswing este prima agentie specializata de SEO si content marketing din Romania, care a lansat in 2013 aplicatia SEOmonitor, folosita de sute de agentii de SEO si branduri din Romania si din lume.

Visibility Report poate fi consultat gratuit pe upswing.ro/report/.

Autor: Manager.ro


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016