Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Publicitatea pe Skype, disponibila si in Romania

Tags: skype, thionkdigital romania, publicitate skype

Skype, cel mai utilizat serviciu de video chat, a anuntat ca pune la dispozitia companiilor si brandurilor din Romania posibilitatea de a face publicitate prin intermediul serviciului Thinkdigital chiar incepand cu aceasta luna.
„Thinkdigital detine una dintre cele mai raspandite retele de website-uri din Sud Estul Europei si ofera clientilor servicii care le permit sa isi atinga publicul tinta specific intr-un mod cat mai eficient, crescand in acelasi timp castigurile site-urilor pe care le reprezinta. Solutiile noastre vizeaza display advertising, rich media, search advertising si video advertising”, se arata pe website-ul Thinkdigital.
 
Conform statisticilor, la ora actuala in Romania, sunt peste 1 milion de utilizatori ce folosesc zilnic Skype-ul, fie pentru a discuta despre afaceri, fie pentru a discuta cu familia si prietenii. In acest sens, platforma ofera posibilitatea brand-urilor de a se conecta direct cu consumatorii, prin intermediul aplicatiilor de tip video, text sau voce.
 


De asemenea, platforma le permite utilizatorilor sa se conecteze si cu conturile de Facebook. Cu alte cuvinte, cei care au cont pe Skype vor putea sa isi vada wall-ul de Facebook, sa citeasca si sa updateze statusuri. Pe de alta parte, utilizatorii de Facebook vor putea sa initieze video chat-uri cu cei care au conturi de Skype sau chiar de a-si asocia ID-ul de Skype cu identitatea de pe Facebook.
 
Audienta Skype este preponderent formata din tineri ce activeaza in domenii de afaceri, cu un venit peste mediu si care detin conturi si pe alte retele de socializare, fiind astfel mai predispusi sa urmeze un brand si sa devina fani. In ceea ce priveste timpul petrecut pe Skype, s-a constatat ca utilizatorii din toata lumea folosesc platforma in medie cam 2 ore si 29 de minute in fiecare luna.
 
Astazi, reteaua Thinkdigital numara printre site-urile premium Microsoft Digital Advertising Solutions (MSN si Windows Live), DriveMP, Oridian si cele mai populare website-uri locale si regionale din Sud Estul Europei.
 
Skype a devenit de-a lungul timpului o metoda populara de comunicare pe Internet, avand in prezent peste 170 de milioane de utilizatori din toata lumea.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016