Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum spunem La multi ani pe Facebook? Cantand

Tags: skype, facebook, aplicatie, la multi ani, mesaj

Ne-am obisnuit deja sa sarbatorim aniversarea prietenilor inclusiv pe Facebook, lasand pe wall un mesaj care sa le aminteasca de noi si care sa le faca placere. Dar ce-ar fi daca am putea face un dar inedit si personalizat pe deasupra? Unul muzical, de exemplu.
Skype a gasit o metoda de a face ca banala urare „La multi ani” sa sune diferit. Compania va lansa pe pagina de Facebook o aplicatie care le permite fanilor sa posteze o melodie aniversara cantata de formatia favorita. Ba mai mult, cei pe care ii tin corzile vocale pot canta chiar ei „Happy birthday”.
Mesajele muzicale pot fi insotite de un text personalizat si ulterior pot fi postate pe wall-ul sarbatoritului. De asemenea, postarea contine un cod embedded si poate fi trimisa prin email sau in altfel prin intermediul unui URL.
Este pentru prima data cand Skype, a carui numar de fani pe Facebook a crescut de la 1 milion la 5 milioane in ultimul an, lanseaza o campanie social media.
Scopul acestei campanii este de a promova Skype Group Video Calling, o optiune premium disponibila inca din luna ianuarie. Branduri precum  Imogen Heap, The Parlotones, Bowling For Soup, Charlie Simpson, Scarlet Grey, Body Language, Kill The Young, CSS sau Ash au inregistrat deja propriile versiuni ale cantecului „Happy birthday”, utilizand Skype Group Chat.
   
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 1 comentarii

catalina 28-Nov-2011 22:29:02
sunteti un sait foarte super imi place foarte mult gasesc informatie foarte buna tinetio tot asa

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016