Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

RoNewMedia prezinta: Seara Devoratorilor de Virale

Tags: ronewmedia, seara devoratorilor de virale, clip viral, festival internet

Publicitari, artisti si oameni obisnuiti, cu totii cauta formula perfecta care face dintr-un filmulet un hit pe YouTube. Care este secretul din spatele celor mai de succes videoclipuri? Ce ii face pe oamenii din intreaga lume sa rada cu pofta? In ce masura clipurile video comice reusesc sa aduca un plus de valoare campaniilor publicitare ale brandurilor? Acestea sunt teme de dezbatere cu tenta amuzanta, dar serioase, care se vor regasi intr-un show memorabil ce va incheia maratonul RoNewMedia de anul acesta.
Numit sugestiv „Seara Devoratorilor de Virale”, evenimentul va avea loc vineri, 18 mai, ora 18.30, chiar la finalul ultimei zile a festivalului RoNewMedia 2012 desfasurat in noul sediu al Bibliotecii Nationale.

Comediantul Claudiu Teo Teohari, alaturi de invitatii sai, Bogdan Naumovici, Dan Chisu, Octavian "Mistretu" Pascut (Cronica Carcotasilor) si Dragos "Telelu" Musat (agentia Propaganda) vor avea de deslusit prin ce miracol anumite filmulete devin hituri pe YouTube. Pentru asta ei vor lua la puricat unele dintre cele mai amuzante clipuri virale.

Festivalul RoNewMedia 2012, cel mai mare eveniment dedicat internetului, industriei digitale si noilor tehnologii, se va desfasura saptamana viitoare, de miercuri pana vineri, si va aduna laolalta reprezentanti ai marilor companii online, media si tehnologice, precum Facebook, Google, Yahoo, Skype, Reuters, BBC, Samsung, Orange Allegro sau IBM.

Ca parteneri oficiali ai evenimentului, Marketing Portal si editorul sau (Rentrop&Straton) ofera abonatilor sai un pret special de participare.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016