Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cel mai nou clip viral cu reactii imprevizibile si tinut de mana

Tags: clip viral, clip video, necunoscuti, spontaneitate, youtube, reactii

Imagineaza-ti cum ar fi sa mergi linistit pe strada si, dintr-o data, se apropie un necunoscut de tine si te ia de mana. Ai reactiona violent, pasiv sau doar ai fi amuzat?
Asta si-au propus sa afle initiatorii LAHWF (Losing All Hope Was Freedom), care au si un canal YouTube unde posteaza diferite clipuri video prin care incearca sa surprinda oamenii in ipostaze inedite.

Dand dovada de spontaneitate si mult curaj, protagonistii au reusit sa initieze o noua moda pe YouTube. Spre exemplu, acest clip a adunat deja aproape 750.000 de vizualizari, fiind postat cu doua zile in urma.

Victimele clipului devenit viral nu au manifestat violenta, unele fiind chiar surprinse in mod placut de nastrusnica idee. Unii au ramas masca, altii si-au tras repede mana, iar altii pur si simplu s-au amuzat.



Canalul YouTube al celor de la LAHWF este plin de astfel de clipuri prin care sunt urmarite reactiile oamenilor la diferite comportamente neobisnuite. Toate sunt pline de spontaneitate, iar acestia promit sa vina cu idei si mai nastrusnice pe viitor. Sugestiile din partea altora sunt de asemenea binevenite.
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016