Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Coca-Cola surprinde fericirea in noul sau spot/clip viral

Tags: coca-cola, clip viral, open happiness, youtube, deschide fericirea, campanie coca-cola, camere de luat vederi

Camerele de supraveghere sunt instalate in primul rand cu scopul de a surprinde acte de violenta si de a prinde raufacatorii. Insa Coca-Cola a vrut sa arate lumii ca acestea pot surprinde si acte de bunatate si oameni fericiti din intreaga lume.
Un nou spot realizat de Coca-Cola ne demonstreaza ca oamenii pot fi surprinsi in ipostaze inedite, atunci cand se asteapta mai putin.
 
Clipul ne infatiseaza oameni obisnuiti surprinsi de camerele de supraveghere atunci cand "fura un sarut", danseaza pe muzica stradala sau isi ajuta semenii aflati in dificultate, adica toate interactiunile pozitive ce au loc pe strada si pe care de multe ori le trecem cu vederea.
 
Clipul a fost urcat pe YouTube pe 11 iunie si, pana in prezent, a adunat peste 17.000 de like-uri si a fost vizualizat de aproape 2 milioane de ori. Fiind strans legat de campania "Open Happiness" (Deschide fericirea) lansata de Coca-Cola, acest clip devenit viral se alatura automatului de imbratisari, si are scopul de a ne indemna sa ne bucuram de micile bucurii spontane.


Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016