Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa-ti stergi urmele de pe internet

Tags: marketing, cum sa-ti stergi urmele de pe internet, date personale

JustDelete.me este o pagina plina de link-uri, nu una de hyperlink-uri albastre oribile, si link-uri deghizate sub forma de butoane. Fiecare buton reprezinta un serviciu online, de la LinkedIn la Skype si Wikipedia.
Da clic pe un buton si JustDelete.me te va duce la pagina de pe serviciul online care iti permite sa stergi contul. Daca apesi pe link-ul „show info” de sub fiecare buton, JustDelete.me iti va spune cum sa stergi contul de pe site.
 
Butoanele sunt codificate in culori: un buton verde inseamna ca este usor sa-ti stergi contul, unul galben, ca este moderat de dificil, rosu, ca este greu, iar negrul inseamna ca „este imposibil sa stergi contul de pe acest site”.
 
Se pare, da, ca unele site-uri iti iubesc datele atat de mult, incat nu vor sa le stearga. Niciodata.
 
In plus, scopul primar al site-ului este acela de a-i invata pe oameni cum sa-si stearga diversele conturi, pentru a-si diminua prezenta online. Iar numele celor care nu-i lasa pe utilizatori sa-si stearga datele sunt facute publice (printre ele se numara Netflix si Pinterest).
 
JustDelete.me a fost creat de Robb Lewi, un dezvoltator britanic ce s-a saturat de lipsa de transparenta oferita de serviciile online de sterge de conturi. 
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 1 comentarii

Dave 18-Mai-2020 01:26:13
Hello,
I’m sorry I don’t speak Romanian (I used Google Translate), on your page, marketingportal.ro/articole/tips-si-tricks-52/cum-sa-ti-stergi-urmele-de-pe-internet-8449.html there was mention of removing your digital footprint.
There's a fantastic step-by-step guide that I saw on how to delete yourself from the internet.
It's pretty easy to read and follow along. You can see it here: https://www.wizcase.com/blog/guide-to-erasing-digital-footprint/
Please feel free to share with your users - it might help them to remove themselves from the internet and become a truly private citizen once again.

Keep Safe during COVID-19 pandemic.
Best,
Dave

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016