Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa alegi un brad de Craciun. Criterii si sfaturi pentru decizia corecta

Tags: brad artificial, craciun, decoratiuni

Ai inceput deja cautarile pentru bradul de Craciun?
Ai decis ca, incepand din acest an, sa alegi unul artificial, dar nu stii inca daca sa iti iei brad artificial nins, unul simplu sau unul predecorat? Iata aici cateva criterii necesare de luat in considerare atunci cand pornesti in cautarea bradului de Craciun.

Documenteaza-te cu atentie

Incepe cautarea pe site-urile de profil, uita-te atent la recomandari, la metodele de livrare si de plata si ai grija ca site-ul sa fie unul renumit, de pe care lumea a mai tot comandat. Poti alege sa dai o tura si prin magazinele fizice, astfel vei vedea cu ochii tai cum ar arata bradul pe care urmeaza sa ti-l cumperi.

Aspectul bradului de Craciun

Un alt lucru foarte important este cum arata bradul. Iti doresti, cu siguranta, un pom care sa aiba un aspect cat mai natural. Cauta un brad frumos care sa aduca bucurie cand il impodobesti, dar cu care sa impresionezi atat familia, cat si prietenii care vor veni in vizita.

Dimensiunea potrivita

Stim ca brazii mari sunt impresionanti, dar s-ar putea sa nu incapa in locul in care vrei sa il pui. Daca ai un living imens, atunci iti poti indrepta atentia catre un brad de peste 300 cm, insa daca livingul tau este mai mic, poti opta oricand pentru un brad de 150-180 cm.

Gandeste-te bine in ce colt al camerei il vei aseza si masoara spatiul pe care urmeaza sa il aloci. Nu ti-ai dori sa te incurce prin casa, ci dimpotriva, sa poti avea loc in jurul lui pentru cadouri si fotografii.

Cand cauti brad, fii atent si la dimensiunile ramurilor de jos, nu doar la inaltime, ca sa stii exact unde ii va fi locul in casa ta.

Cum se monteaza si unde il depozitezi

Un alt criteriu de achizitie a bradului artificial este metoda de asamblare, impachetarea si depozitarea de dupa sarbatori.
Asigura-te ca este usor de asamblat, ca sa poti face asta impreuna chiar si cu cei mici ai casei. De obicei, ramurile sunt numerotate si au indicatii de culoare diferite. Aceleasi numere si culori le vei gasi si pe tulpina bradului. Exista si alte metode, in functie de unde iti comanzi bradul. Site-urile renumite au indicatii Ia descriere, poate chiar si filmulete despre procesul de montare. Oricum, atunci cand achizitionezi un astfel de obiect, coletul vine si cu instructiuni de asamblare si utilizare.

Impachetatul este la fel de important ca asamblarea. Daca stii unde il vei depozita, asigura-te sa nu te incurce in restul anului. La fel ca la montaj, la demontare trebuie sa fii atent la fiecare pas. Nu ti-ai dori sa ramai cu bucati in plus, pe care sa le depozitezi in alta parte, si anul urmator sa ai un brad incomplet.

Bugetul alocat

Ce trebuie sa stii atunci cand decizi sa alegi un brad artificial este ca acesta iti poate infrumuseta Craciunul multi ani, chiar un deceniu sau mai mult. Asadar, alege-l pe cel mai bun pe care ti-l poti permite si gandeste-te la ce economie vei face pe termen lung, pentru urmatorii ani de zile.
 
Decoratiunile de pom

Daca nu mai ai dispozitie sa iti cumperi si instalatia de pom, poti alege un brad iluminat cu fibra optica. Sau daca vrei sa decorezi mai putin, iti poti lua un brad artificial nins. Daca, insa, abia astepti sa impodobesti bradul cu cei dragi, incearca sa te documentezi inainte despre ce decoratiuni sunt la moda in anul respectiv si treci la fapte. Bineinteles, poti folosi si decoratiunile din ceilalti ani.

Indiferent de ce varianta alegi, bradul artificial este o optiune de lunga durata. Va trebui sa cureti mai putin, nu vei avea grija unde sa il arunci sau sa il duci dupa terminarea sarbatorilor si, in plus, vei scapa de corvoada alegerii bradului perfect in urmatorul an, pentru ca il ai deja.

Sursa foto: Shutterstock.com
Autor: MarketingPortal.ro


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016