Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 daruri pe care le ai si pe care nu ti le poate lua nimeni

Tags: dezvoltare personala, fericire, intuitie, incredere, pasiune, determinare

Ne simtim, de multe ori, singuri. Ne dorim sa fim unici cand suntem deja. Ne dorim sa fim mai frumosi, mai buni, mai ambitiosi, sa realizam mai multe, mai repede, sa avem mai mult succes. Ne uitam la altii si ne intrebam prin ce minuni au reusit. Uitam, de toate aceste dati, ca avem deja daruri pe care nu ni le poate lua nimeni si ca avem tot ce ne trebuie pentru a reusi.
1. Unicitatea.  Nu exista alt om ca tine si nici nu va mai exista. Frumusetea fiintei tale este numai a ta. Sa ai o parere negativa despre tine nu e modestie, e autodistrugere. Sa-ti afisezi cu mandrie unicitatea nu inseamna sa fii egocentrist, ci sa intelegi ca o astfel de atitudine este o conditie necesara pentru a reusi in viata si pentru a fi fericit.

2.  Increderea. E nevoie de mult timp sa inveti cum sa nu te judeci prin ochii altora oameni, dar odata ce inveti asta, lumea e a ta. Cu totii incercam sa ne descoperim propriul tel in viata. Nu vom fi niciodata fericiti daca traim viata altora.

3. Intuitia. Daca gandesti la fel ca ceilalti, inseamna ca nu gandesti cu adevarat. Urmeaza-ti intuitia si fa ceva ce are sens pentru tine. Nu-ti compara niciodata drumul cu al altora. Fiecare are parte de provocari si greutati si nu uita ca nu ai de ce sa astepti pentru contextul potrivit. Tot ce iti trebuie pentru a reusi este deja aici.

4. Pasiunea. Acum e momentul sa-ti urmezi pasiunea, oriunde te-ar purta drumul. Fii pasiunea ta, traieste-o si vei vedea ca ti se vor intampla numai lucruri bune. Chiar daca lucrurile nu vor parea intotdeauna cele mai bune, continua sa mergi mai departe fiindca mergi in directia potrivita. Nimic din ceea ce te pasioneaza nu e vreodata o pierdere de vreme.


5. Determinarea. Cand viata iti scoate in cale un lucru de care te temi, viata iti ofera sansa de a creste si de a fi curajos. Nimic nu e permanent in aceasta lume aparent dezorganizata si in aceasta categorie intra si greselile sau problemele tale
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016