Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

11 adevaruri neplacute despre viata

Tags: adevaruri neplacute, adevaruri despre viata, dezvoltare personala, evolutie, putere, fericire

"Ai nevoie de mai mult curaj ca sa-ti dezvalui nesigurantele decat sa le ascunzi, mai multa putere sa relationezi cu oamenii decat sa-i domini, mai multa barbatie sa respecti principiile gandite decat sa actionezi dintr-un reflex. Puterea adevarata este in suflet si spirit, nu in muschi si minte imatura." – Alex Karras
1. Viata nu este usoara
Nimeni nu se naste norocos sau ghinionist – norocul ti-l faci singur. Doar tu iti poti transforma visele in realitate.
 
2. Uneori vei da gres
Cu cat accepti acest fapt mai devreme, cu atat vei reusi sa realizezi tot ce iti propui. Nu poti sti niciodata sigur daca o anumita afacere va aduce profit saudaca o relatie va fi reusita. Insa trebuie sa incerci si sa faci tot posibilul pentru a reusi. Chiar daca vei esua uneori, nu uita sa inveti din greseli. Intotdeauna ai ceva de invatat.
 
3. Exista multe lucruri pe care nu le cunosti
Ziua cand vei inceta sa mai inveti, va fi ziua in care vei inceta sa traiesti. Invata lucruri noi in mod continuu, evolueaza in mod constant. Doar asa iti vei pastra mintea tanara si vei simti ca traiesti cu adevarat.
 
4. Exista multe lucruri pe care nu le poti controla
Nu iti mai irosia timpul si energia incercand sa controlezi tot ce ti se intampla sau reactiile celor din jur. Exista lucruri pe care nu le vei putea controla niciodata. Investeste timpul si energia ta in lucruri asupra carora ai cu adevarat control. Singurele lucruri pe care le poti controla sunt gandurile si actiunile tale.
 
5. A fi informat nu inseamna a fi intelept
Intelepciunea se dobandeste doar prin experienta. Poti discuta despre anumite lucruri de mii de ori, insa, daca nu le-ai experimentat, nu le vei intelege cu adevarat.
 
6. Nu poti avea succes daca nu produci ceva de valoare
Nu mai incerca sa obtii succesul prin alte mijloace. Singura cale sigura de a avea succes este sa creezi ceva de valoare. Cand oferi ceva valoros lumii, succesul este inevitabil.
 
7. Nu poti schimba trecutul
„Nimeni nu se poate intoarce in timp pentru a crea un nou inceput, insa oricine poate incepe astazi sa creeze un nou sfarsit.” – Maria Robinson. Nu poti schimba trecutul, insa iti poti schimba modul in care reactionezi fata de trecut.
 
8. TU esti singura persoana care te poate face fericit
Fericirea izvoraste din relatia pe care o ai cu tine insuti. Oamenii din jur iti influenteaza starile, insa, pe termen lung, tu esti singurul responsabil de propria fericire.
 
9. Vor exista intotdeauna persoane care nu te vor placea
Nu poti fi pe placul tuturor. Indiferent ce ai face, vor exista mereu oameni care pur si simplu nu te vor placea. Nu trebuie sa te intereseze ce cred sau gandesc ceilalti. Cel mai important este cum te simti tu cu tine.
 
10. In viata, primesti ceea ce oferi
Daca vrei sa fii iubit, ofera iubire. Daca vrei intelegere, ofera intelegere. Daca vrei prieteni, fii prietenos. Daca vrei sa faci bani, ofera lumii ceva de valoare. E simplu.
 
11. Obisnuinta impiedica evolutia
Daca vei continua sa faci ceea ce ai facut pana in perzent, vei obtine aceleasi rezultate. Poti progresa doar atunci cand esti dispus sa iti schimbi modul de gandire, sa incerci lucruri si experiente noi, sa iesi in mod repetat din zona de confort.
 
Si nu uita: nu incerca sa fii altcineva decat esti. Este doar o pierdere de timp. Puterea adevarata vine din faptul ca te simti bine in pielea ta.
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016