Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Deciziile pe care ar trebui sa nu le luam niciodata

Tags: dezvoltare personala, relatii, prietenie, obiceiuri, fericire

Unele dintre obiceiuri ne intra in mod inconstient pe sub piele si incercam sa scapam de ele abia cand "daunele" incep sa fie cat se poate de vizibile. Din fericire, in aceasta privinta chiar nu este niciodata prea tarziu si, odata identificat obiceiul daunator la care vrem sa renuntam, nu ne mai ramane decat sa trecem la fapte.
Iata, asadar, cateva lucruri pe care ne-am obisnuit sa le luam ca atare fara sa ne mai dam seama cat de mult ne influenteaza viata in rau:

1. Credem ca frumusetea are o definitie clara. Suntem "educati" sa credem ca o talie subtire si un bronz perfect sunt elemente esentiale atunci cand vorbim de frumusete. Ne lasam absorbiti de un model de frumusete indus de societate, uitand cu desavarsire ca, in trecut, femeile rubensiene au reprezentat acelasi etalon pe care astazi il vedem preaslavit in canalele media si de publicitate. Nu uita ca frumusetea inseamna personalitate, originalitate, culoarea naturala a pielii, rasul pe care nu-l mai are nimeni altcineva.

2. Ne lasam asteptarile sa preia controlul. Fiecare dintre noi are anumite provocari si obiective in viata si fiecare are o calatorie de parcurs. Nu are niciun sens sa ne comparam drumul cu al altora, important este ca cel pe care il urmam noi sa ne aduca ceea ce ne dorim. Iubeste-i pe ceilalti pentru ceea ce sunt si uita de acele asteptari prestabilite. La fel, renunta la ideea unui drum "asa si nu altfel".

3. Nu ii respectam pe ceilalti. Trateaza-i pe ceilalti asa cum vrei sa fii tratat de ei. Karma e negativa in functie de actiunile tale. Orice s-ar intampla in viata, fii bun cu cei din jur. Daca faci asta, vei lasa in urma o mostenire exceptionala, indiferent de obiectivele sau visele pe care alegi sa le urmezi.

4. Accepti compania unor prieteni falsi si a unor parteneri de viata necredinciosi. Oamenii care vor sa faca parte din viata ta vor gasi intotdeauna o cale. Prietenii adevarati si partenerii raman fideli. Nu ar trebui sa te lupti pentru un loc in viata altcuiva si nu forta niciodata pe altcineva sa iti faca loc in viata sa.


5. Grabesti iubirea. Bine-a zis cine-a zis ca dragoste cu de-a sila nu se poate. Nu e greu sa gasesti pe cineva care sa iti spuna ca te iubeste, e greu sa gasesti pe cineva care sa si creada cand spune aceste cuvinte. Dar, intr-un final, ii vei gasi. Asa ca nu te opri pentru mai putin de teama ca nu vei gasi ceea ce iti doresti de fapt.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016