Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 motive pentru care oamenii fericiti sunt diferiti

Tags: oameni fericiti, obiceiurile oamenilor fericiti, persoane cu experienta

Vrei sa fii mai fericit? In ziua de astazi exista multe persoane care se lupta cu esecuri mentale si emotionale, insa exista printre acestea si invingatori care se incapataneaza sa atinga feiricirea.
De-a lungul timpului, oamenii au invatat ca acea abilitate care te ajuta sa eviti depresia si anxietatea nu este aceeasi care te face sa cunosti fericirea, implinirea si o viata prospera. Daca vrei sa fii cu adevarat fericit, trebuie sa iti doresti acest lucru din adancul sufletului.

Iata cele cinci motive pentru care oamenii care sunt cu adevarat fericiti sunt diferiti fata de restul populatiei:

1. Sunt flexibili

Indiferent de ce situatii le ofera viata, nu se sfiesc sa le infrunte, oricat de dificil ar fi. Acesti oameni se muleaza indiferent de gravitatea situatiei si se lupta pentru a o scoate la capat. Aceste persoane au cunoscut fericirea, deoarece nu se dau in laturi de la nimic si infrunta orice problema cu fruntea sus si cu forte proaspete.

2. Sunt optimisti

Majoritatea oamenilor secolului XXI sunt extaordinar de pesimisti, insa nu si acesti oameni care sunt vesnic fericiti. Optimismul se numara printre ingredietele care le asigura fericirea. Aceste persoane vad inototdeauna latura pozitiva a lucrurilor, indiferent cat de indepartata ar fi aceasta.

3. Au cunoscut de-a lungul vietii toate setimentele

Adesea se intampla ca cei mai fericiti dintre noi sa fie persoane cu experienta si trecute prin viata. Acest lucru se datoreaza faptului ca de-a lungul vietii lor au fost pusi in diferite situatii care i-au facut sa realizeze ca sentimentele sunt la fel de diferite ca si oamenii cu care intram in contact si legam prietenii.

4. Vad lucruri pe care noi nu le observam

Din pacate, astazi suntem prea ocupati si prea posomorati pentru a observa micile lucruri care ne-ar putea insenina ziua. Suntem prea grabiti sa ne indreptam spre serviciu pentru a observa cum razele de soare isi fac timid simtita prezenta. Suntem prea ingandurati sa observam florile si fluturii care apar la inceputul primaverii. Ei bine, exista oameni mai putin incruntati decat noi, care isi acorda putin timp in primul rand lor, sa observe micile lucruri care ne fac ziua mai frumoasa.

5. Petrec foarte mult timp cu persoanele dragi

Gandeste-te cand a fost ultima oara cand ai stat la masa impreuna cu persoanele dragi? Majoritatea raspunsurilor nu sunt foarte imbucuratoare, din moment ce sunt doar doua sarbatori principale pe an. De cele mai multe ori, fericirea nu consta in bani sau in afaceri,  ci in clipele frumoase pe care le petreci cu cei dragi. 

Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016