Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Insufla-ti ideile cu viata

Tags: idei, antreprenori, feedback, clienti

"Nu-ti face planuri mici" ar trebui sa fie motoul antreprenorilor. Multi evita inconstient riscul, indepartandu-se de provocari. Dar, daca intreprindem ceva valoros, vom avea, inevitabil, competitori. Singura metoda de evitare a concurentei este sa ne ferim de ideile bune. Daca totusi vrem sa le dam acestora o forma, urmati sfaturile de mai jos.
Nu ganditi prea mult.
Creati, dati mai departe, ascultati feddback-ul, recapitulati ce ati auzit si continuati ciclul, in loc sa stati pe loc si sa vorbiti la nesfarsit despre un produs sau serviciu.
 
Nu fiti timizi.
Cand oamenii sunt reticenti sa-si imprataseasca ideile inseamna ca se tem ca aceasta sa nu fie suficient de profunde, ca nu sunt unice. Alegeti persoane cu experienta specifica si adecvata nevoii inaintate.
 
Nu incercati sa-i multumiti pe toti.
Cand primiti feedback de la prea multi oameni, o sa aveti mintea incetosata de mesajele diverse. Luati o decizie si lasati adevarul sa iasa la iveala. Nu fiti cameleoni si nu incercati sa fiti de toate pentru toti.
 
Nu va intindeti mai mult decat va e plapuma.
Cand le prezentati unor potentiali clienti sau investitori un proiect proaspat, mai putin inseamna mai mult si acest putin ar fi bine sa aiba si consistenta. In locul unui produs cu foarte multe caracteristici care nu functioneaza, alegeti unul simplu si viabil.


 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016