Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Iti finantezi singur afacerea? Iata ce greseli trebuie sa eviti

Tags: sfaturi antreprenori, greseli antreprenori, idei afaceri, antreprenori de succes, greseli business

Antreprenorii de succes sunt persoane care nu stiu ceea ce nu stiu, iar frumusetea greselilor lor, indiferent care ar fi acestea, este ca ii ajuta sa devina mai intelepti.
Cei mai inteligenti dintre antreprenori nu vor incerca sa se eschiveze atunci cand pierd un client sau un proiect, ci vor incerca sa se reinventeze si sa transforme acea greseala intr-o lectia pe care nu o vor mai repeta.

Proprietarii de afaceri aflati la inceput de drum nu isi pot permite in niciun caz sa piarda bani, asa ca isi vor folosi toate economiile personale pentru a-si duce afacerea pe drumul cel bun, riscand isi puna in pericol propriul viitor.

Pentru multi oameni de afaceri, momentul in care pierd o investitie, va avea un mare impact asupra sanatatii lor fizice si psihice

Sa invatam impreuna din greselile unor antreprenori de succes:

"Sa angajezi prea multi angajati deodata reprezinta o greseala uriasa, mai ales in ziua de astazi, cand taxele pe care le platesc companiile pentru salariatii lor sunt uriase", spune Deborah Sweeney, de la MyCorporation.

"Una dintre cele mai importante lectii pe care le-am invatat este ca orice realizarea oricarei afaceri dureaza si costa mai mult cu 20% fata de cat estimai initial", spune Tom Alexander, care lucreaza pe onlinle advertaising la PK4 Media.

"Am platit cu 1.000 de dolari un copywriter cand mi-am inceput propriul business, iar trei luni mai tarziu mi-am schimbat complet directia si strategia, astfel ca opera sa minunata a fost complet inutila, iar investitia a fost in zadar", a explicat si Rebecca Tracey, de la The Uncaged Life. Antreprenorul incurajeaza toti oamenii de afaceri sa faca astfel de investitii abia dupa 6-12 luni de la lansarea afacerii.

Mattias Guilotte, fondator al Coworks, indeamna antreprenorii sa petreaca mai mult timp in planuirea bugetului pentru afaceri si sa se concentreze pe impactul major al investitiei, dar sa ia in calcul si posibilele modificari.

"Trebuie sa luati in considerare un lucru: daca vreti sa angajati experti in compania dumneavoastra, trebuie sa aveti un buget ridicat pentru asta, pentru ca oamenii talentati nu vor lucra pe zambete", spune Jillienne Helman, cofondator RealtyMogul.
Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016