Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 pasi spre o atitudine pozitiva de invingator

Tags: gandire pozitiva, invingator, dezvoltare personala, traieste in prezent

Capacitatea de a elimina stresul si gandurile negative si de a te concentra asupra lucrurilor pozitive din viata te ajuta sa iti realizezi obiectivele si sa fii mai fericit. Nu este intotdeauna simplu sa gasesti puterea de a zambi si de a gandi pozitiv, uneori va trebui sa depui un efort constient in acest sens. Schimba-ti perspectiva asupra vietii, adoptand atitudinea pozitiva a invingatorilor.
Creeaza un mediu pozitiv
Analizeaza-ti in profunzime modul de gandire. Gandurile stau la baza atitudinii noastre si ne determina practic intreaga viata. Gandurile pozitive te ajuta sa elimini stresul din viata si te ajuta sa ramai orientat catre atingerea obiectivelor. Importanta gandurilor pozitive nu poate fi trecuta cu vederea, deoarece acestea ne influenteaza intreaga existenta si ne ajuta sa ne dezvoltam, atat pe plan profesional, cat si pe plan personal. Atitudinea pe care o ai fata de viata iti influenteaza semnificativ nivelul de succes si capacitatea de a te redresa in urma unui esec.
 
Fii realist si nu renunta niciodata
Intelege faptul ca nu poti controla multe lucruri in viata si ca, de multe ori, nu iti vor fi implinite asteptarile sau dorintele. Insa aceasta este realitatea vietii si un lucru este cert: oricate esecuri ai suferi, important este cum te ridici in picioare si cum privesti situatia. Daca vezi esecurile ca pe niste oportunitati de invatare si le folosesti pentru a creste, fiecare esec te va aduce mai aproape de atingerea obiectivului final. Nu renunta niciodata, oricat de greu ar fi drumul.
 
Traieste in prezent
Bucura-te de momentul prezent, caci doar acesta poate fi controlat. Nu iti distruge sansele de a fi fericit in prezent, gandindu-te la trecut sau facandu-ti griji pentru ziua de maine. Ziua de ieri este in urma, iar ziua de maine nu poate fi prezisa, astfel ca, pentru a fi fericit, trebuie sa te bucuri cu adevarat de prezent. Si nu uita ca viitorul depinde in mare masura de modul in care folosesti timpul pe care il ai in prezent. Ceea ce faci astazi iti determina succesul de maine sau lipsa acestuia.
 
Bucura-te cat mai mult
Gaseste cate un motiv de bucurie in orice. Atunci cand zambim, ne simtim mai bine si scapi de griji ca prin minune. Nu exista cale mai buna de a-ti insenina ziua decat aceasta: zambeste cat mai des, chiar daca nu ai un motiv special!
 
Asteapta lucruri bune
In loc sa anticipezi nenorociri, alege sa astepti doar lucruri bune. Atunci cand anticipezi lucruri bune, starea ta de spirit se imbunatateste considerabil si esti pregatit sa infrunti orice provocare. In fata celorlalti, vei parea mai increzator si chiar mai atractiv, fiindca vei transmite fericire si optimism.
                                                                                                
 
 
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.75 din 5 - 4 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016